A tu reszta
A tu reszta
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pocztą pantoflową i tak by się rozniosło po zakładzie, że był wypadek i straszne skutki. A tak trafiło do neta. Babeczka popełniła błąd i owszem, a wątpię że to jest rozpowszechniane za jej wiedzą i zgodą.
Ktoś przesadził z tą "przestrogą" i drukowaniem - no właśnie czego? Spreparowany artykuł do zakładowej gazetki?
Pocztą pantoflową i tak by się rozniosło po zakładzie, że był wypadek i straszne skutki. A tak trafiło do neta. Babeczka popełniła błąd i owszem, a wątpię że to jest rozpowszechniane za jej wiedzą i zgodą.
Panie Areczku...Nie zgodzic to sie moze Prezes i Zarząd na cokolwiek. Ta pani chcialaby pewnie jeszcze dostac zalegle wyplaty i wrocic do pracy.
Ktoś przesadził z tą "przestrogą" i drukowaniem - no właśnie czego? Spreparowany artykuł do zakładowej gazetki?
Dali to tylko na stanowiska gdzie pracują kobiety, ładnie zalaminowane i do wglądu. Ta sytuacja to nie u nas w zakładzie. To raczej chyba tak na pokaz.
Ludzie no kurwa no szanujcie się no ja pierdole noooo ;/
ale to musiało boleć jak było zrywane
Nie musiało. to była sekunda a organizm kobity natychmiast doznał szoku. pewnie nawet nic nie krzyknęła tylko spokojnie czekała na karetkę.
Ta i to kurwa praca za 1,300 zł brutto. Wypierdalać!! Kurwy i złodzieje. Jebane prywaciarze
Ludzie no kurwa no szanujcie się no ja pierdole noooo ;/
Gdzie tyle zarabiasz teraz? Zatrzymaliście się co nie którzy 10 lat temu, no chyba że takie wynagrodzenie na 1/5 etatu masz na myśli
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów