📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jebane kurwiszony potrafią tylko machać dupami żeby skusić samca do kopulacji.
Czyli jednak kiedyś jakiś homo sapiens wyruchał jakąś małpę. Skutki i owoce tej hybrydy pozostały w społeczeństwie co widać na filmie.
To ich taniec godowy. Nasze kobiety prócz urody oferują jeszcze jakiś przejaw inteligencji natomiast one przezentuja tylko swoją dupe
nęcą żeby zarazić hivem
To ich taniec godowy. Nasze kobiety prócz urody oferują jeszcze jakiś przejaw inteligencji natomiast one przezentuja tylko swoją dupe
przejaw inteligencji u polek , weźcie gościa zbanujcie ....
W przypadku waszych roczników i młodszych przepraszam pomyliłem się.... To umysłowe ameby do starszych nie mam zastrzeżeń. No chyba że masz w otoczeniu samych debili to współczuję
Szukales w google ciapackie dupy na balkonie i to ci wyskoczylo?
bercisko napisał/a:
Czyli jednak kiedyś jakiś homo sapiens wyruchał jakąś małpę. Skutki i owoce tej hybrydy pozostały w społeczeństwie co widać na filmie.
I HIV, nie zapominajmy o tym.
maly-boy napisał/a:
Od wczoraj mam internet. Co one robią ?
Wytrząsają digidongi z gaci.
Zajebiste zoo, kurla i jeszcze nowy gatunek małpki jest ( podobny do ludzi z Brazylii) . Ktoś wie gdzie takie zoo się znajduję?
mąka i droźdże się kurwom skończyły, dlatego odbytem nawołują facetów, którzy zapewnią im utrzymanie w czasach kryzysu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów