📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
co jest kurwa z tą firma sedex? Juz byl filmik jak ojebali tego kuriera (ale troche inne lobuzy) Moze sedex to taki Hermes? Jedna na 3 paczki giną?
Albo ja wzdelo albo kolejne zlodziejskie nasienie nabywa dindu-skille w lonie matki....a ta ameba z Sedexu ... do utylizacji...
penera na rowerku atakuje dostawczaka kaotic.com i odjeżdża, a zapewne na ich stronie reszta materiału jak dostawca ja lapie i bolcuje w krzakach?
Dobra firma kurierska, dostarcza najlepsze filmiki na sadola
Biały człowiek by rower na stopce postawil.
Dzisiaj napisał/a:
co jest kurwa z tą firma sedex? Juz byl filmik jak ojebali tego kuriera (ale troche inne lobuzy) Moze sedex to taki Hermes? Jedna na 3 paczki giną?
Gościu, przecież ten napis sedexa i kaotic.com jest tam wklejony w programie graficznym.
Kurna, zero myślenia.
Sedex powinien sedesy rozwozić.
Co do mudżinki, w rodzinnej afrykańskiej wiosce byłoby : "kosi, kosi łapci" .
Co do mudżinki, w rodzinnej afrykańskiej wiosce byłoby : "kosi, kosi łapci" .
MaksWkurw napisał/a:
Gościu, przecież ten napis sedexa i kaotic.com jest tam wklejony w programie graficznym.
Kurna, zero myślenia.
Tylko Kałotic jest wklejony...
Zgadza się. Jak małpa wchodzi na dostawczaka wszystkie napisy na aucie się ruszają wraz z nim a kaotic się nie porusza. Widać inne zachowanie.
Ten kurier chyba zrobił to specjalnie skoro jest tak daleko od auta i zostawia drzwi na oścież otwarte. Może nie ustawka dla filmu ale ustawka bo podzielił się z tą szympansicą łupem.
Wystarczy człowiek napisać i wiadomo, ze o białego chodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów