Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
kruszymordziec 2024-10-29, 12:34 37
Wyczuła żarcie, nic nie mogło jej powstrzymać
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-29, 12:34 28
Zgłoś
mireczek86 2024-10-29, 12:35 2
Sprytna, he he jak torobi zgrabnie delikatnie.
Zgłoś
leonidkacap 2024-10-29, 12:50 2
ale pracowita miotłę już ma
Zgłoś
edek_kotek 2024-10-29, 12:52
A jak by to wyglądało w wykonaniu czarnej samicy?
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-10-29, 12:56 30
Na loterii życiowej ugrała chyba tylko cycki. Szpetna, tłusta , durna złodziejska okularnica.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-10-29, 12:58 1
Gdyby miała dłuższą miotłę i nie gapiła się jak kretynka w kamerę, to byłby to nawet dobry pomysł
Zgłoś
żmij 2024-10-29, 13:04 1
janusz_biznesu napisał/a:

Na loterii życiowej ugrała chyba tylko cycki. Szpetna, tłusta , durna złodziejska okularnica.

Te "cycki" są tu teraz? Ugrała, ale z domu nie zabrała?

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
joti 2024-10-29, 13:05 3
A jak jest w Polsce.? Też kradną przesyłki spod drzwi mieszkań?
Ja na wsi mieszkam, więc tu nie ma możliwości aby ktoś ukradł sąsiadowi. Kurierzy zwykle kładą za ogrodzenie, a jak są nauczeni to wchodzą na posesję i gdzieś przy drzwiach. Jeszcze nie zdarzyło mi się aby coś zginęło.
Zgłoś
m_ivan 2024-10-29, 13:37 5
joti napisał/a:

A jak jest w Polsce.? Też kradną przesyłki spod drzwi mieszkań?
Ja na wsi mieszkam, więc tu nie ma możliwości aby ktoś ukradł sąsiadowi. Kurierzy zwykle kładą za ogrodzenie, a jak są nauczeni to wchodzą na posesję i gdzieś przy drzwiach. Jeszcze nie zdarzyło mi się aby coś zginęło.

Nie kradną. Kolega zamawia te pudełkowe żarcia i zawsze czeka pod drzwiami paczka.

Ojtam, ojtam
Zgłoś
Inohizo1 2024-10-29, 13:47 2
Wrzątkiem slepia bym wypalił....
Zgłoś
baronturbina 2024-10-29, 14:08
@Kogucik_Bałamucik

Ciekawa animacja. A ponoć to ja mam To
O, niepodrodze do kobiet... oj TY krupto łobuziaku
Zgłoś
kaziolord 2024-10-29, 14:59
Szybciej by poszło jakby odwróciła miotłe no ale to kobieta
Zgłoś
Lexter 2024-10-29, 15:18 4
Muzyczka jak z różowej pantery , ale tamta pantera przynajmniej była bardziej inteligentna od tego kaszalota😂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów