Przeszczep penisa to nic nowego. W Polsce od lat regularnie wymieniamy jednego chuja na innego. Nazywamy to wyborami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
no co ? chlopak mial dobre intencje podrosnie troche, stuknie mu 16 wiosen i sie wyrobi
A w wyborach można oddać głos na pana, co sobie chuja na chuj-wie-co zamienił. To dopiero żarcik- wymieniasz chuja na chuja, który zamienił sobie chuja!
Wołają go jakoś... Grodzkie?
Wołają go jakoś... Grodzkie?
Z taką frekwencją nic się nie zmieni...
mam_racje,
Nie mogę się zgodzić. Lwią część tego typu wyborców stanowią osoby teoretycznie światłe, wykształcone i co to nie one. Ale wyprane telewizorem.
W zakres wymienionych przez ciebie osób może wchodzić co najwyżej administracja państwowa.
Nie mogę się zgodzić. Lwią część tego typu wyborców stanowią osoby teoretycznie światłe, wykształcone i co to nie one. Ale wyprane telewizorem.
W zakres wymienionych przez ciebie osób może wchodzić co najwyżej administracja państwowa.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów