Zaraz po przyjeździe do kliniki i już po przeszczepie
Zaraz po przyjeździe do kliniki i już po przeszczepie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halman- jesteś zjebany. Ktoś daje ciekawy temat (nie te wypociny co ty), a ty piszesz o cyckach i się spinasz jak plandeka na żuku.
po co tłukli to tłuczkiem do mięsa jak na kotleta.
Jak na kotlet.
;>
I nie, nie rozbijali.
że skórę przepuścili przez tą maszynke
Przez tę maszynkę.
I nie, nie przepuszczali przez tę maszynkę.
o co fakturują tak skórę do przeszczepu?
Nacinają, by...
...JPRDL, gdzieście się chowali?
Bajek wam rodzice nie czytali?
Do szkół nie chodziliście?
Mitologii też ani w ząb...
Skórę tak się nacina, by mały wycięty kawałek mógł pokryć wielki ubytek skóry.
Nie będzie pięknie, ale to nie konkurs Miss*, tylko prawdziwe życie - ratuje się życie/zdrowie.
Na pierwszym foto to wyglada jak zbity kotlet schabowy przed panierowaniem
O to to, kucharz rozbił żeby wystarczyło na.wiekszy fragment
Dlaczego przeszczep a nie opatrunek? Dali ci wybór? Teraz masz 2 rany zamiast jednej.
Przeszczep był konieczny
W polskiej służbie zdrowia, wszystko możliwe. Z powodu braków kadrowych, zamiast na salę operacyjną, trafiasz na kuchnię, gdzie pani Kazia z niemałym wąsem wykonuje operacje plastyczne, jak np wspomniany kotlet.
Było to w klinice w Ludwigshafen w Niemczech
@Enriqueczka
Nie zabandażowali Ci tego po przeszczepie?
Fotkę robiłam w trakcie zmiany opatrunku
Pokażesz jak się będzie goić? Udo też?
Wypadek był 10.04
Szpital dziecięcy, obok jakieś młode z wielkim pluszakiem i balonik tygryska.
Na sali leżał ze mną syn który również ucierpiał w tym pożarze ale nie liczcie na zdjęcia bo na to nie ma szansy
Opatrunki ze srebrem sobie rób na uszkodzone miejsca- bardzo to pomaga w kwestii gojenia się ran.
Szybkiego powrotu do zdrowia i braku blizn życzę
Stosowalam opatrunki ze srebrem. Działają cuda. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam
nie liczcie na zd
Ale na tym udzie, to nić nie widać prawie. Świetna robota medyków.
A opowiesz coś więcej o pożarze?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów