Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halman 2023-07-27, 1:18 20
Enriqueczka napisał/a:

Przeszczep skóry

ty lepiej pokaż cycki, lepiej na tym wyjdziesz...
Zgłoś
Enriqueczka 2023-07-27, 1:23 148
Bolało

Halman napisał/a:

ty lepiej pokaż lepiej cycki, lepiej na tym wyjdziesz...

Idź obejrzeć starej z pokoju obok bo taka stulejkarska sciera na bank z nią jeszcze mieszka
Zgłoś
Halman 2023-07-27, 1:25 16
Enriqueczka napisał/a:

Idź obejrzeć starej z pokoju obok bo taka stulejkarska sciera na bank z nią jeszcze mieszka

to chuj ci dynda a nie cycki, jebany tranzol
Zgłoś
Enriqueczka 2023-07-27, 1:29 56
Halman napisał/a:

to chuja a nie cycki, jebany tranzol

No ty bys pewnie chętnie chuja zobaczył to idź do starego

Chyba że poszedł już po mleko

Halman napisał/a:

to chuj ci dynda a nie cycki, jebany tranzol

Zdążyłam odp przed twoja edycja zboczencu. Chujow byś się naogladal co?
Zgłoś
Halman 2023-07-27, 1:33 1
Enriqueczka napisał/a:

Zdążyłam odp przed twoja edycja zboczencu. Chujow byś się naogladal co?

spadaj zboku
Zgłoś
Siriuz 2023-07-27, 1:48 4
No fajne zaloty, ale ciekawi mnie czy jak się przewróciłaś w ten ogień to leżałaś tam i się opalałaś, że aż przeszczep skóry był potrzebny?
Zgłoś
Enriqueczka 2023-07-27, 1:50 15
Siriuz napisał/a:

No fajne zaloty, ale ciekawi mnie czy jak się przewróciłaś w ten ogień to leżałaś tam i się opalałaś, że aż przeszczep skóry był potrzebny?

Nie to była może sekunda ale stopiony plastik zdążył się przykleić
Zgłoś
Harnold14 2023-07-27, 2:03 9
Nerwowa jesteś bo nie dopieszczona przez uraz ręki dobrze że dupa i cycki całe
Zgłoś
RsPrDol 2023-07-27, 2:37 39
Na pierwszym foto to wyglada jak zbity kotlet schabowy przed panierowaniem
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2023-07-27, 3:07 26
Opatrunki ze srebrem sobie rób na uszkodzone miejsca- bardzo to pomaga w kwestii gojenia się ran.
Szybkiego powrotu do zdrowia i braku blizn życzę
Zgłoś
3x 2023-07-27, 3:12
Dlaczego przeszczep a nie opatrunek? Dali ci wybór? Teraz masz 2 rany zamiast jednej.
Zgłoś
polokuktas 2023-07-27, 4:24
Siriuz napisał/a:

oferma nie opisała zdjęcia z tym kałem na ręku a na pierwszy rzut ok ciężko i mi pobyło pojąć co się dokładnie dojebało
Zgłoś
Ogórek 2023-07-27, 4:45 7
Kawałek cycuszka na tle tego przeszczepu zrobiło by robotę na tej stronie.
Zgłoś
Yolanda 2023-07-27, 5:02 2
RsPrDol napisał/a:

Na pierwszym foto to wyglada jak zbity kotlet schabowy przed panierowaniem

W polskiej służbie zdrowia, wszystko możliwe. Z powodu braków kadrowych, zamiast na salę operacyjną, trafiasz na kuchnię, gdzie pani Kazia z niemałym wąsem wykonuje operacje plastyczne, jak np wspomniany kotlet.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem