Po raz pierwszy lekarze w Stanach Zjednoczonych z powodzeniem przeszczepili serce genetycznie zmodyfikowanej świni człowiekowi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
W radiu zet fajnie powiedzieli
Noo to bym ten Pan w lesie i zadziwiająco dobrze i dużo trufli zebrał
Noo to bym ten Pan w lesie i zadziwiająco dobrze i dużo trufli zebrał
Gdyby ludzie sobie zdawali sprawę ile musiało umrzeć aby do opinii publicznej dostała się taka informacja..Teraz tylko popcorn w ręce i patrzeć na wymianę argumentów idiotów..
No dobra, czyli rozumiem że została świnia bez serca? Po co to komu, w polskiej polityce od ch**a takich.
Nie wiem, czy wiecie, ale Zbigniew Religa już to zrobił w 1999 roku, ale oczywiście to serce nie było zmodyfikowane genetycznie. Operacja udała się, pacjent zmarł, nastąpił odrzut organu przez system immunologiczny człowieka
Marten19 napisał/a:
Nie wiem, czy wiecie, ale Zbigniew Religa już to zrobił w 1999 roku, ale oczywiście to serce nie było zmodyfikowane genetycznie. Operacja udała się, pacjent zmarł, nastąpił odrzut organu przez system immunologiczny człowieka
Ogólnie po przeszczepach ludzie muszą łykać immunosupresanty, sporo rzeczy można leczyć świńskimi przeszczepami, ale co z tego, że Niemiec płakał jak sprzedawał, nówka sztuka organ jak i tak trzeba się faszerować chemią, a jak złapiesz jakiegoś COVIDa to pozamiata.
Ahoi napisał/a:
Ogólnie po przeszczepach ludzie muszą łykać immunosupresanty, sporo rzeczy można leczyć świńskimi przeszczepami, ale co z tego, że Niemiec płakał jak sprzedawał, nówka sztuka organ jak i tak trzeba się faszerować chemią, a jak złapiesz jakiegoś COVIDa to pozamiata.
Lepiej łykać leki, niż wahać kwiatki od dołu.
Znaczy że cena żywca wieprzowego w skupie podskoczy z 3,50 na 8zł ?
I jak tu ma nie być inflacji...
I jak tu ma nie być inflacji...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów