Po raz pierwszy lekarze w Stanach Zjednoczonych z powodzeniem przeszczepili serce genetycznie zmodyfikowanej świni człowiekowi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
A tu info z er em ef ef em.
rmf24.pl/fakty/swiat/newsamp-usa-udany-przeszczep-swinskiego-serca-u-c...
rmf24.pl/fakty/swiat/newsamp-usa-udany-przeszczep-swinskiego-serca-u-c...
No ok, ale kiedy pierwsze serce człowieka dostanie świnia? Prezes już ma swoje lata...
Józwa napisał/a:
No ok, ale kiedy pierwsze serce człowieka dostanie świnia? Prezes już ma swoje lata...
Z reguły mniejsze świni jest na stole. Chciał byś ojebac pierwiastek prezesa z takiego prosiaczka? Haha
Jest dla Ciebie nadzieja Suborg - jeszcze trochę i będziesz mógł zostać biorcą mózgu świni modyfikowanej genetycznie. W końcu ustaną te pedalskie i gówniane wrzuty na hardzie.
przecież serce świni ma inne parametry niż ludzkie, to chuja prawda jest że ma podobne świnia organy do człowieka, są pewne drobne niuanse tego typu że to lata świetlne różnicy są w rzeczywistości, pewnie maszyna za niego pompuje bardziej i umrze jak odłączą go. Miałem 5 z biologi w podstawówce wiem co muwie
Czy to oznacza, że ta genetycznie modyfikowana świnia nie żyje? Prokop się zapłacze.
A potem będzie zdziwko jak kolejna fajna choroba przejdzie na ludzi. Ale co tam…
tutaj zdjęcie tej świni:
ja ci wieże...
jozue napisał/a:
przecież serce świni ma inne parametry niż ludzkie, to chuja prawda jest że ma podobne świnia organy do człowieka, są pewne drobne niuanse tego typu że to lata świetlne różnicy są w rzeczywistości, pewnie maszyna za niego pompuje bardziej i umrze jak odłączą go. Miałem 5 z biologi w podstawówce wiem co muwie
ja ci wieże...
Większość polityków jest już po tym zabiegu.
jozue napisał/a:
Jak miałeś pione to szacunek i tez ci wieze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów