📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chocho napisał/a:
Bezstresowe wychowanie to dziwka, ale z drugiej strony jakby mojemu dziecku coś takiego zrobiła to musiałaby wkrótce przejść na rentę.
Jakbyś był prawdziwym ojcem, a nie ciotą to po tym gdy syn ci powie że dostał lanie od nauczyciela za złe zachowanie wlałbyś mu drugi raz, tylko mocniej żeby sobie raz na zawsze zapamiętał.
jestem za tym aby zabroniono dzieciom posiadania włączonych telefonów w szkole,
nie dotyczy abraxa, ponieważ on lubi tematy związane z dziećmi
nie dotyczy abraxa, ponieważ on lubi tematy związane z dziećmi
A moze to jego mama ?
Nie tak dawno temu ukończyłem szkołę średnią. Jest wielu nauczycieli którzy nie muszą nikogo bić, nie muszą krzyczeć, ale uczniowie nie przeszkadzają im w prowadzeniu lekcji, wykonują ich polecenia. I są też sieroty co nie potrafią nad klasą zapanować (im też nie przeszkadzałem). Wydaje mi się, że to jego mama, a nie nauczycielka. Pomijając to czy kary cielesne są dobre czy złe to trzeba być kompletnym idiotą żeby chwalić przeprowadzenie tej kary w taki sposób.
a to danie dziecku w mordę jest według ciebie prawicowe?
Po sposobie w jakim ta kobieta wykonuje karę to nie zdziwiłbym się gdyby to z nią było coś nie tak, a nie z dzieckiem...
basra napisał/a:
a w polszy cały czas propaguje się lewacko-zachodznie bezstresowe wychowanie
a to danie dziecku w mordę jest według ciebie prawicowe?
zwierzak30 napisał/a:
Rosja leczy ADHD. Brawo.
Po sposobie w jakim ta kobieta wykonuje karę to nie zdziwiłbym się gdyby to z nią było coś nie tak, a nie z dzieckiem...
Dobrze zrobiła tak powinno być, dzieciak od razu się uczy że nie jest pępkiem świata. Też miałem w podstawówce takich cweli co nie zdali i przez nich paru z moich ziomków się stoczyło. Jebać takich cweli którzy mają wyjebane na swoje życie i w dodatku sprowadzają swoje spierdoleństwo na innych.
a później i tak walił kapucyna do swojej nauczycielki po nocach
Bardzo dobrze, babka bedzie miała pewnie przejebane, ale gówniarz następnym razem pomyśli, zanim zacznie cos odpierdalać, i to jest właśnie wychowanie, nie da się gnoja uspokoić, to wpierdol
pianista napisał/a:
Dobrze zrobiła tak powinno być, dzieciak od razu się uczy że nie jest pępkiem świata. Też miałem w podstawówce takich cweli co nie zdali i przez nich paru z moich ziomków się stoczyło. Jebać takich cweli którzy mają wyjebane na swoje życie i w dodatku sprowadzają swoje spierdoleństwo na innych.
jcoob napisał/a:
Bardzo dobrze, babka bedzie miała pewnie przejebane, ale gówniarz następnym razem pomyśli, zanim zacznie cos odpierdalać, i to jest właśnie wychowanie, nie da się gnoja uspokoić, to wpierdol
Przecież na tym nagraniu nie widać co to dziecko zrobiło...
Kurwa gdybym był nauczycielem i taki łepek mi takie coś odpierdalał czy coś to by siny wracał do domu. Za takie coś dostałby ostry wpierdol na miejscu za brak szacunku. Jak dobrze ze zostałem inżynierem informatykiem, mam w chuj kasy i ładną żonę która nie chce bachora .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów