📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Fajna muzyczka.. jakby pegasus i gra contra
krolikosus napisał/a:
Fajna muzyczka.. jakby pegasus i gra contra
Jean Michel Jarre — Oxygene (1976/Full album) IGNORANCIE!
Polecam cały album ciągiem na dobrych słuchawkach.Lub dobrym Hi-Fi.
Cudo.
Na harda z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sadistic schodzi na psy coraz bardziej
Sadistic schodzi na psy coraz bardziej
Leniwy chuj z tyłu to niezły sadol, kumpel metr od niego jedną ręką stara się utrzymać potężny ciężar, a ten z założonymi rękami siedzi i pierdzi w stołek
Z resztą po "akcji ratunkowej" widać jakie to barany, będą się szarpać ze wszystkimi 20 minut zanim wpadną na pomysł, żeby podnosić np. po 5 sztuk i w 30 sekund uwolnić poszkodowanego. Poza tym, malutka szafeczka niedosunięta nawet do ściany to świetny pomysł na podporę dla trzymającego taki ciężar.
-Premium za grosze: sadistic.pl/user/premium
-Zrzutka: KLIK
Pozdrowienia dla wszystkich Sadoli!
Z resztą po "akcji ratunkowej" widać jakie to barany, będą się szarpać ze wszystkimi 20 minut zanim wpadną na pomysł, żeby podnosić np. po 5 sztuk i w 30 sekund uwolnić poszkodowanego. Poza tym, malutka szafeczka niedosunięta nawet do ściany to świetny pomysł na podporę dla trzymającego taki ciężar.
Coś mu tu nie Bangla. Swoją drogą szkoda, że nie przeszklony
Kurde pamiętam jak robiłem na stolarni i w podobny sposób szukaliśmy płyt na magazynie, ile to człowiek miał szczęścia że to nigdy nie przeważyło na moją stronę i nie zgniotło pustego łba
Przypomniało mi się jak te tumany próbuja hamować toczące się ciężarówki...
Ten z tyłu jest super pracownik. Pracownik roku i wafel kierownika. Wiecznie zajebany robotą... A nie sorry zajebany robotą jest ten drugi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów