📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Byłeś kiedyś na hardzie?
Grandziarz napisał/a:
Byłeś kiedyś na hardzie?
Możesz to łatwo sprawdzić wchodząc na mój profil. Nie wiem jak traktują moderatorzy tego typu sceny, więc bez jadu.
tak to było z filmu, oglądałem go jakiś czas temu na TVP1 ale tytułu nie pamiętam, wiem tylko że laski coś kradły, przebrały się i porwały zakładnika, i ta w białek koszulce (Policjantka) zamieniła się za tego zakładnika, jest to komedia, aaa no i tam jakiś policjant jeździł z grubą mulatką taksówką itp.
Dziamian napisał/a:
tak to było z filmu, oglądałem go jakiś czas temu na TVP1 ale tytułu nie pamiętam, wiem tylko że laski coś kradły, przebrały się i porwały zakładnika, i ta w białek koszulce (Policjantka) zamieniła się za tego zakładnika, jest to komedia, aaa no i tam jakiś policjant jeździł z grubą mulatką taksówką itp.
new york taxi?
Byłeś kiedyś na hardzie?
No, już się pochwaliłeś. Wytrzyj ręce i do spania.
Z tego, co widzę co ląduje teraz na hardzie wcale bym się nie zdziwił, gdyby ten gif tam wylądował.
też tak umiem przeszukiwać...
@lajtowy
rozumiem, że większość tego portalu jest oparta na filmach z rosji, ale żeby wrzucać anglojęzyczny film z ruskim dubbingiem to już przesada
rozumiem, że większość tego portalu jest oparta na filmach z rosji, ale żeby wrzucać anglojęzyczny film z ruskim dubbingiem to już przesada
jendrke napisał/a:
@lajtowy
Wiedziałem, że ktoś się dopierdoli. Po wpisie Dziamiana wyszukałem tytuł filmu i tylko taki urywek z tą sceną znalazłem na yt. Z resztą po chuj Ci lektor/dubbing? Będziesz chciał to sobie ściągniesz/kupisz w polskiej wersji, tamten wpis był czysto informacyjny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów