Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To kręgosłup mu tak strzelił dwa razy?
Tak. Gościu jest sparaliżowany. Rusza głową bo nie może niczym a ci dwaj kretyni jeszcze go kurwa po plecach klepią kiedy mu łeb zwisa jak szmacianka.
z tłumacza bo spermanowi się kurwa nie chciało:
(w skrócie: gość )
Gaziabad. W sporze o zakup towarów na terenie komisariatu policji w Indirapuram, klient pobił sklepikarza. Został śmiertelnie pobity na drodze. Policja zarejestrowała przypadek napaści na dwóch młodych ludzi.
Komal Singh i jego żona Asha Devi prowadzą tu sklep spożywczy na terenie jednego z posterunków policji. Osoba z wioski Makanpur przyszła do tego sklepu w niedzielę, aby kupić mleko i jajka. Dał trochę pieniędzy w gotówce, a resztę przez Paytm. Pokłócił się z Komalem Singhem o transakcję pieniężną, po czym obaj pokłócili się. Na pierwszy plan wypłynęło nagranie z monitoringu, na którym dwie osoby dotarły do sklepu spożywczego. W tym przypadku osoba pokłóciła się ze sklepikarzem. Najpierw uderzył sklepikarza, a następnie rzucił mu w twarz torebkę z mlekiem. Następnie inna osoba towarzysząca napastnikowi wyjaśniła mu to i zabrała go ze sklepu. Tymczasem sklepikarz wstał od lady i znęcając się sam zaczął rzucać towarem ze sklepu.
W tym czasie, gdy oskarżony młodzieniec ponownie się tam pojawił, sklepikarz próbował go czymś zaatakować. Wtedy oskarżony młodzieniec ponownie zaczął bić sklepikarza kopniakami i łapówkami. Sprzedawca upadł na ziemię. Mimo to oskarżony nadal go bił. Właściciel sklepu był bity do utraty przytomności. Po tym oskarżony młodzieniec zbiegł. Na miejsce dotarli okoliczni ludzie. Podniósł sklepikarza z drogi. Żona ofiary, Asha Devi, złożyła w środę w tej sprawie sprawę o napaść na dwóch młodych ludzi.
Te kopy na kregosłup szyjny mocne... ja miałem tydzien temu na niego operacje..
To tam nam zdrowiej, aniołku. :*
Niesamowite że wystarczyło kilka uderzeń w głowę by powalić, a następnie kilka kopnięć w kark i głowę by zabić...to były sekundy. Masakra.
Dla chcacego nic trudnego
Udzielenie pierwszej pomocy, pierwsza klasa.
Aż dziwne, że nie wstał po tym jak go poklepali po plecach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów