Nasz kochany Mike (bynajmniej mój autorytet) Mówi o tym co pozwalało mu wygrać a 1:50 piękny pokaz siły pieści!! Osobiście wolał bym wjebać się pod auto.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tak przewaga psychiczna Owszem był dobrym zawodnikiem, ale fakt faktem często walczył nafurany jak działo...
Pierdolenie. Moim zdanie Mike właśnie był słaby psychicznie. Wygrywał bo wchodził w walkę na pełnej kurwie i zmiatał przeciwników. Ale jak tylko ktoś to wytrzymał i postawił opór to Żelazny Mike wymiękał. Ale mięśnie miał na prawdę żelazne. Takiej szybkości i koordynacji ruchów większość może mu pozazdrościć.
Tak, świetnie za to poradził sobie ze Swoją karierą, kupował prezenciki znajomym Ferrari na urodziny albo Rolexa. Skończył karierę, skończyła się kasa, przyjaciele się zmyli a Mike musi teraz pracować w reklamach Tigera, żeby wiązać koniec z końcem Zajebiście w chuj silny psychicznie No zostaje mu jeszcze karmienie gołębi XD
Mike, swego czasu automat do napierdalania teraz jedynie cień tego kim był. Ale i tak piwo.
Takiego boksera już nie będzie. Mój autorytet, może nie w życiu, ale w sportach walki na pewno.
Nuta w tle - mobb deep shook ones part 2
@up ty jestes matoł . koles napisal bynajmniej w znaczeniu "nie moj". Czytaj drugie zdanie " Osobiście wolał bym wjebać się pod auto.", tak chyba nie mowilby fan Tyson'a?
Mike Tyson czy był silny psychicznie ? moim zdaniem nie byl do czasu, póki sie nie przejechał na ludziach.
Był perfekcyjnie poprowadzony na poczatku swojej kariery.
Był perfekcyjnie poprowadzony na poczatku swojej kariery.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów