Czarni zawsze górowali w rapie, przez dziesiątki lat, ale wystarczył jeden Biały (Eminem) i natura pokazała kto jest lepszy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up - kolega się tak zbulwersował, że napisał pierwszy post, a od 2 lat zarejestrowany
Ale nadmierne podniecanie się kolorem skóry, czyli cechą, z którą po prostu się rodzimy i którą dzielimy z miliardem ludzi to przejaw kolektywistycznego niedojebania mózgowego
HAHA a to się uśmiałem serdecznie, wiecznie zbuntowany cwaniak z głosem 15 latka przed mutacją najlepszy w rapie przeciętny czarny raper miażdży go i trzeba mieć chyba huja w uszach, żeby tego nie słyszeć, eminem nigdy nie zrobi takiego kawałka jak ten poniżej, bo nie ma tego ciężkiego, basowego głosu, który można opisać tylko jednym słowem : KLASA
P.S. luzaq przez przypadek dałem Ci piwo pizdeczko, możesz sobie je wsadzić w dupę ,pozdrawiam
P.S. luzaq przez przypadek dałem Ci piwo pizdeczko, możesz sobie je wsadzić w dupę ,pozdrawiam
@up
Nie jestem rasistą, ale Lech Roch Pawlak go zjada na śniadanie. Czarnuch popisuje się hajsem i myśli, że jest zajebisty, a Lech Roch ma wyjebane na tak przyziemne sprawy i skupia się na duchowej sferze człowieczeństwa - to jest właśnie to czym zajmują się prawdziwi artyści.
Poza tym ma głos jakby mu się mordoklejka przykleiła do podniebienia i był poważnie zniedołężniały umysłowo.
Nie jestem rasistą, ale Lech Roch Pawlak go zjada na śniadanie. Czarnuch popisuje się hajsem i myśli, że jest zajebisty, a Lech Roch ma wyjebane na tak przyziemne sprawy i skupia się na duchowej sferze człowieczeństwa - to jest właśnie to czym zajmują się prawdziwi artyści.
Poza tym ma głos jakby mu się mordoklejka przykleiła do podniebienia i był poważnie zniedołężniały umysłowo.
Porównanie rapu do muzyki powinno być karane kastracją. Jest tu jakiś niepedał który nie słucha tego typu onomatopeji wypróżniania się świni?
grondir napisał:,
To raczej prowo ... Rick Ross jest bardziej kwadratowy niz jednostki powierzchni i slychac to odrazu ... Jedyny jego kawalek jaki siada to "Miliions" z Pusha-T, ale to dlatego ze to feat. u Push'a-T, a zwrotke ma glupsza niz Jola Rutowicz ...
Maupajoke podpis:,
Bardziej pedalskiego opisu nie mogles ustawic ... Pewnie walisz gruche przed lustrem. Mozesz uzywac slowa "pedal" tylko dzieki wolnosci slowa, ale w twoich ustach to chuj i kazdy na osiedlu, a teraz i na sadisticu cie jebie .
A w temacie to Eminem zostal wypromowany przez Dre, choc bez skilla by mu sie nie udalo . Matke nazywal kurwa , bo byla kurwa... Teksty - indywidualna sprawa. Flow, technika, śpiewki - najwyzszy poziom . Eminem jest dowodem , ze rap to muzyka, a nawet cos wiecej, bo swoimi tekstami czy spiewkami w refrenach wywoluje mase roznych emocji.
Cytat:
HAHA a to się uśmiałem serdecznie, wiecznie zbuntowany cwaniak z głosem 15 latka przed mutacją najlepszy w rapie przeciętny czarny raper miażdży go i trzeba mieć chyba huja w uszach, żeby tego nie słyszeć, eminem nigdy nie zrobi takiego kawałka jak ten poniżej, bo nie ma tego ciężkiego, basowego głosu, który można opisać tylko jednym słowem : KLASA
To raczej prowo ... Rick Ross jest bardziej kwadratowy niz jednostki powierzchni i slychac to odrazu ... Jedyny jego kawalek jaki siada to "Miliions" z Pusha-T, ale to dlatego ze to feat. u Push'a-T, a zwrotke ma glupsza niz Jola Rutowicz ...
Maupajoke podpis:,
Cytat:
"Jestem głuchy Jestem ślepy Jestem daltonistą.
Po prostu Ideał."
Bardziej pedalskiego opisu nie mogles ustawic ... Pewnie walisz gruche przed lustrem. Mozesz uzywac slowa "pedal" tylko dzieki wolnosci slowa, ale w twoich ustach to chuj i kazdy na osiedlu, a teraz i na sadisticu cie jebie .
A w temacie to Eminem zostal wypromowany przez Dre, choc bez skilla by mu sie nie udalo . Matke nazywal kurwa , bo byla kurwa... Teksty - indywidualna sprawa. Flow, technika, śpiewki - najwyzszy poziom . Eminem jest dowodem , ze rap to muzyka, a nawet cos wiecej, bo swoimi tekstami czy spiewkami w refrenach wywoluje mase roznych emocji.
Eldo to podobno muzułmanin z wyboru. Mogę zrozumieć ciapaków ze zrytymi od urodzin łbami chociaż oczywiście gardzę nimi ale coś takiego to gówno gówna.
@ typczan: kwadratowe flow? chłopcze co ty bredzisz, kwadratowy to jest chada,trzeci wymiar i inne polskie pajace. Ricky ma świetne flow, genialny głos, do którego dziecinny głos ema nie ma nawet podjazdu. Jak dla mnie godny następca biggiego, który jednak jest królem na zawsze. Wszystko to kwestia gustu, a każdy ma inny, ale po prostu nie rozumiem tej podniety tym niedorozwiniętym emocjonalnie cwaniakiem, który nagrywa jakieś debilizmy, że zabije żonę i nienawidzi matki, muzyka na poziomie emo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów