📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowe zachowanie dla tych dezerterów.
banderowskie jebane gówno bez żadnej godności i honoru. ha tfu !
banderowskie jebane gówno bez żadnej godności i honoru. ha tfu !
U mnie na zadupiu to coraz więcej tego upadliństwa.
Na bank film urwany na początku.
Oni się czują u nas bardziej kurwa niż u siebie już.
Zresztą pierdolę, nie mam kurwa ochoty sie wkurwiać i pisać po raz setny tego co tutaj pisałem wielokrotnie.
Cytując klasyka: "Szanuj kraj w którym mieszkasz albo wypierdalaj do kraju który szanujesz".
Na bank film urwany na początku.
Oni się czują u nas bardziej kurwa niż u siebie już.
Zresztą pierdolę, nie mam kurwa ochoty sie wkurwiać i pisać po raz setny tego co tutaj pisałem wielokrotnie.
Cytując klasyka: "Szanuj kraj w którym mieszkasz albo wypierdalaj do kraju który szanujesz".
Zróbcie miejsce dla fanów banderowców bo zaraz tu będą nas dźgać w chore z nienawiści oczy
Jak takiego młodzieńca można wysyłać na wojnę? Przecież w PL siedzą tylko tacy z kategorią D czyli bez nerek, rąk/nóg, a ten pies to pewnie był pies przewodnik
Banderowiec jaki wygadany i miły skoro nawet zapraszał Lacha w swoje strony.
Jak takiego młodzieńca można wysyłać na wojnę? Przecież w PL siedzą tylko tacy z kategorią D czyli bez nerek, rąk/nóg, a ten pies to pewnie był pies przewodnik
Cwela i przygłupa wypierdolili z UK i teraz mści się bieda umysłowa na niewinnych ludziach…
Jebać upadline , jebane kurwy pierw salutuja banderze a teraz ja jestem Polakiem, chuj w dupe a nie Polak.
U Nas siedzą ci co spierdolili w pierwszych dwóch tygodniach od wybuchu ich wojny w 2022 gdzie wpuściliśmy ich do siebie bez zadnej kontroli jak leci.
90% z nich to osoby z ZACHODNIEJ ukrainy gdzie nawet jeden ruski żołnierz nawet nie dotarł. Wynajmują na ukrainie mieszkania, u nas doją socjal jak leci i często gęsto na kilka podrobionych dowodów osobistych jedna pizda bierze za jedno dziecko x4 bo ma 4 dowody osobiste.
Ja jebie nie wchodze w komenatrze tutaj bo zaraz sie wkurwie a miałem dzisiaj odpuścić.
Takie życie. Też bym spierdalał jak najdalej od tej zjebanej krainy. Ciekaw jestem ilu z tych prawilnych z torebkami pozerów wyklętych poszło by w kamasze... ?
juderaus napisał/a:
Takie życie. Też bym spierdalał jak najdalej od tej zjebanej krainy. Ciekaw jestem ilu z tych prawilnych z torebkami pozerów wyklętych poszło by w kamasze... ?
Ja tu bym się skłaniał ku taktyce naszego rządu i obsadził obronę linii Wisły.
Jako, że ze stolicy jestem to mogę na ochotnika wysadzić w pizdu kładkę Trzaskowskiego żeby żaden ciężki sprzęt się nie przedarł za nasze umocnienia
Bul_od_bytu napisał/a:
Ja tu bym się skłaniał ku taktyce naszego rządu i obsadził obronę linii Wisły.
Jako, że ze stolicy jestem to mogę na ochotnika wysadzić w pizdu kładkę Trzaskowskiego żeby żaden ciężki sprzęt się nie przedarł za nasze umocnienia
Taktyka obecnego rządu by skłaniała wyjebać wszystko na wschód od odry.
Banderowiec nieźle to sobie wykombinował - on jest w Polsce, czyli u siebie, a Polacy mają wypierdalać do Niemiec na szparagi, zapierdalać na socjal dla nich
A może ci "prawdziwi Polacy patrioci-idioci" by tak publicznie spalili Koran?
Albo biegają za jakimiś "pedofilami" albo czepiają się ludzi na ulicy... Żenada.
Albo biegają za jakimiś "pedofilami" albo czepiają się ludzi na ulicy... Żenada.
Też bym spierdolił jak by na nas napadli trzeba być debilem żeby się zabijać na czyj rozkaz
[ Dodano: 2024-09-30, 13:15 ]
brodacz też by spierdolił
[ Dodano: 2024-09-30, 13:15 ]
brodacz też by spierdolił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów