Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:40
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kogucik_Bałamucik 2024-09-30, 12:30 154
Typowe zachowanie dla tych dezerterów.

banderowskie jebane gówno bez żadnej godności i honoru. ha tfu !
Zgłoś
~Velture 2024-09-30, 12:31 126
U mnie na zadupiu to coraz więcej tego upadliństwa.
Na bank film urwany na początku.

Oni się czują u nas bardziej kurwa niż u siebie już.

Zresztą pierdolę, nie mam kurwa ochoty sie wkurwiać i pisać po raz setny tego co tutaj pisałem wielokrotnie.

Cytując klasyka: "Szanuj kraj w którym mieszkasz albo wypierdalaj do kraju który szanujesz".
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-30, 12:35 15
Zróbcie miejsce dla fanów banderowców bo zaraz tu będą nas dźgać w chore z nienawiści oczy

Jak takiego młodzieńca można wysyłać na wojnę? Przecież w PL siedzą tylko tacy z kategorią D czyli bez nerek, rąk/nóg, a ten pies to pewnie był pies przewodnik
Banderowiec jaki wygadany i miły skoro nawet zapraszał Lacha w swoje strony.
Zgłoś
Aaltonen 2024-09-30, 12:37 52
Cwela i przygłupa wypierdolili z UK i teraz mści się bieda umysłowa na niewinnych ludziach…
Zgłoś
Prosty 2024-09-30, 12:38 62
Jebać upadline , jebane kurwy pierw salutuja banderze a teraz ja jestem Polakiem, chuj w dupe a nie Polak.

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
~Velture 2024-09-30, 12:38 69
Bul_od_bytu napisał/a:

Zróbcie miejsce dla fanów banderowców bo zaraz tu będą nas dźgać w chore z nienawiści oczy
Jak takiego młodzieńca można wysyłać na wojnę? Przecież w PL siedzą tylko tacy z kategorią D czyli bez nerek, rąk/nóg, a ten pies to pewnie był pies przewodnik
Banderowiec jaki wygadany i miły skoro nawet zapraszał Lacha w swoje strony.

U Nas siedzą ci co spierdolili w pierwszych dwóch tygodniach od wybuchu ich wojny w 2022 gdzie wpuściliśmy ich do siebie bez zadnej kontroli jak leci.
90% z nich to osoby z ZACHODNIEJ ukrainy gdzie nawet jeden ruski żołnierz nawet nie dotarł. Wynajmują na ukrainie mieszkania, u nas doją socjal jak leci i często gęsto na kilka podrobionych dowodów osobistych jedna pizda bierze za jedno dziecko x4 bo ma 4 dowody osobiste.

Ja jebie nie wchodze w komenatrze tutaj bo zaraz sie wkurwie a miałem dzisiaj odpuścić.
Zgłoś
juderaus 2024-09-30, 12:41 30
Takie życie. Też bym spierdalał jak najdalej od tej zjebanej krainy. Ciekaw jestem ilu z tych prawilnych z torebkami pozerów wyklętych poszło by w kamasze... ?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-30, 12:49 6
juderaus napisał/a:

Takie życie. Też bym spierdalał jak najdalej od tej zjebanej krainy. Ciekaw jestem ilu z tych prawilnych z torebkami pozerów wyklętych poszło by w kamasze... ?

Ja tu bym się skłaniał ku taktyce naszego rządu i obsadził obronę linii Wisły.
Jako, że ze stolicy jestem to mogę na ochotnika wysadzić w pizdu kładkę Trzaskowskiego żeby żaden ciężki sprzęt się nie przedarł za nasze umocnienia
Zgłoś
~Velture 2024-09-30, 12:52 8
Bul_od_bytu napisał/a:

Ja tu bym się skłaniał ku taktyce naszego rządu i obsadził obronę linii Wisły.
Jako, że ze stolicy jestem to mogę na ochotnika wysadzić w pizdu kładkę Trzaskowskiego żeby żaden ciężki sprzęt się nie przedarł za nasze umocnienia

Taktyka obecnego rządu by skłaniała wyjebać wszystko na wschód od odry.
Zgłoś
phrontch 2024-09-30, 12:59 23
A ja tylko to dodam

Zgłoś
dżonyłojlker 2024-09-30, 13:11 47
Banderowiec nieźle to sobie wykombinował - on jest w Polsce, czyli u siebie, a Polacy mają wypierdalać do Niemiec na szparagi, zapierdalać na socjal dla nich
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-09-30, 13:13 18
A może ci "prawdziwi Polacy patrioci-idioci" by tak publicznie spalili Koran?
Albo biegają za jakimiś "pedofilami" albo czepiają się ludzi na ulicy... Żenada.
Zgłoś
W................w 2024-09-30, 13:14 42
Też bym spierdolił jak by na nas napadli trzeba być debilem żeby się zabijać na czyj rozkaz

[ Dodano: 2024-09-30, 13:15 ]
brodacz też by spierdolił
Zgłoś
Pathron 2024-09-30, 13:22 23
Pierdolone ukraińskie gieroje, Wypierdalać do swojej upadliny .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem