📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja to już powoli piany dostaje. Gdzie nie wejdę ukraiński język. Biedra cały personel Ukraina i pół sklepu klientów. Wchodzę do pizzerii pół personelu Ukraina i wszyscy klienci. Kurwa jestem w Polsce czy w jebanej Ukrainie!. Otworzyliśmy skurwysynom drzwi do Europy i się panoszy bydło jebane. Takich incydentów jak wyżej będzie coraz więcej, oni sami się o to proszą.
Aaltonen napisał/a:
Cwela i przygłupa wypierdolili z UK i teraz mści się bieda umysłowa na niewinnych ludziach…
Przecież ewidentnie widać że coś się wcześniej stało i później zaczą nagrywać. Koleś mówi ,,Co ty myślisz że możesz sobie robić co chcesz?,, Ci twoi niewinni ludzie zawsze grzeczni dopiero jak włączą nagrywanie.
Ciekawy czy brodacz sam by nie spierdolił z tego Wrocławia do Niemiec jakby wybuchła wojna. Każdy odważny w słowach a jak co do czego to pewnie też by spierdolił
Dobry Ukrainiec, to martwy Ukrainiec.
Jak mnie wkurwia takie pierdolenie półinteligentów. Ruski od dawna starali się wzbudzić w nas takie zachowania. Nie twierdzę, że lubię ukraińców, ale czymś znacznie gorszym jest biegać na onucowej smyczy ku uciesze dziadka putina, Daliście się ogłupić jak mało kto.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Ale rakiety już dolatują. Ostatnio ojciec stracił 3 córki i żonę. Jakby byli w Polsce do byli żyli geniuszu.
Aaltonen napisał/a:
Cwela i przygłupa wypierdolili z UK i teraz mści się bieda umysłowa na niewinnych ludziach…
Dokładnie haha ulany polski zjeb.smiecie co się za nic do Ukraińców sądzą jebać was polskie śmiecie. Żeby nie było sam jestem Polakiem.
Aaltonen napisał/a:
uwaga spolszczony ukr
[ Dodano: 2024-09-30, 14:40 ]
Jim_Carrey napisał/a:
Dokładnie haha ulany polski zjeb.smiecie co się za nic do Ukraińców sądzą jebać was polskie śmiecie. Żeby nie było sam jestem Polakiem.
haha chyba z pejsami
Jprdl co za buraczany cwel. Nawet imie bal sie podac taki kozak jest. Sam pewnie pierwszy by spierdalal do niemiec
Jak taki mądry ten koleś to niech sam idzie pajac jeden walczyć w okopie na pierwszej linii a nie na słabszych się wyżywa jak jakaś pizda jebana, chyba mu żona dupy nie dała
Są różni Ukraińcy, jedni pracują drudzy doją socjal. Większość nie wróci bo nie ma do czego, korupcja i złodziejstwo. Ciekawe ilu siedzi w więzieniach u nas. Teraz mam ich dosyć, mało tego pracuje z ukrami co siedzą w Polsce ponad 10 lat i oni też mają dosyć nowych Ukraińców.
Brawo dla Polaka. W nagrodę klęknąłbym i zrobił loda. Jeszcze raz brawo. Imponują mi tacy dzielni Panowie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów