Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kraj dostał wpierdol, bo był w ruinie po 123 latach rozbiorów. Rząd spierdolił, takie bohatery, jak obecny rząd, gdzie mówi, że będzie putena w ziemię wgniatał, a bilety już kupione.
Ten kraj o którym piszesz tworzyli ludzie, którzy stworzyli państwo podziemne z działająca pocztą, urzędami itp na skalę światową. Reszta np Francja, Holandia po 2 dniach już biegały z dupami wypiętymi w kierunku hitlerowskich kutasow.
Państwo podziemne aha
To czemu nie bronili Polaków na olyniu i odwetów zakazali co?
Ha tfu
Państwo podziemne aha
To czemu nie bronili Polaków na olyniu i odwetów zakazali co?
Ha tfu
Bo nie mogli być na olyniu, bo byli pod Monte Cassino. O istnieniu państwa podziemnego wie cały świat a ty tu negujesz jego istnienie? Jak zarzucasz komuś brak odwetów to idź teraz rób, "bracia" do dzisiaj czczą wujka banderę. Nie idziesz? Ha tfu
Widzę, że mamy pierwszego śmiecia chętnego do nabicia na płot jak będzie okazja. Doczekasz się, spokojnie, jeszcze zobaczysz co głupie tępe polaczki zrobią ci z dupy tępy chuju
Kolejny głupi polaczek.
Rzeczywiście ma 2 3 miliony ukraincow w Polsce te 1259 ro prawie większość
Ja pierdole ale Ty jesteś kurwa głupi
Przestępcy są wszędzie Cwoku
Ta staystystyka dla poparcia gowno idei miałaby sens jakbyś cyferki dodał mp 12 tys albo jeszcze lepiej 100 tys.
Noszn kurwa co za ameby .
Procentowo wyjdzie pewnie podobnie do Polaków biorąc pod uwagę populację
Ale gratuluję coś tam sobie udowodniłeś ale chyba nie to co zamierzałeś
MAKE SADISTIC GREAT AGAIN QRVA
I na koniec ja np nie lubię nierobów i patusow
W dupie mam czy Polak czy Ukrainiec czy Chińczyk czy Tuńczyk.jak pracuje i płaci podarki robi zakupy w tym kraju czyli doklada się do PKB to swój człowiek
Padlina to dla Mnie wojownicy klawiatur którzy własnej historii nie znają nie rozumieją ze Wolyn to skutek nie przyczyną a Bandera byk takim samym typem prawilnego skitwysyna jak nasz Pilsudzki np
Banda Cwokow.Sadistic kloaka internetu i wylegarnia przygłupów
Następna zrzutkę pierdole ten portal schodzi na psy i robi się z niego skrajnie prawicowy kibel.
A wszystko co skrajne czy lewica czy prawica to jeden chuj.
Człowieku, idź do psychiatry, bo masz urojenia. Nigdzie nie napisałem, że Ukraińcy, to w większości przestępcy. Paxon12, był ciekawy, ilu Ukraińców siedzi w więzieniach w Polsce, to mu napisałem. Sobie, nie muszę niczego udowadniać, a co najwyżej, przedstawiłem dowód tym, którzy wierzą w fejki, o wyjątkowo dużej liczbie ukraińskich przestępców w Polsce, że się mylą. To, że Paxon12 ma dosyć wojennych imigrantów z Ukrainy, nie oznacza, że ja się z nim zgadzam. Wręcz przeciwnie. Pracuję z Ukraińcami i w większości, to są dobrzy, rzetelni pracownicy. Wśród moich sąsiadów, też jest ich trochę - są w porządku. Mam szacunek dla każdego człowieka, który żyje uczciwie, bez względu na jego przynależność etniczną. Natomiast nie mam szacunku dla chamów, niezasłużenie wyzywających innych od głupków, ćwoków i ameb.
Nie pozdrawiam.
W sekcji komentarzy widzę uniwersum konfiarskie. Chyba za daleko zawędrowałem w tym internecie.
Niestety 95% użytkowników Sadola to konfiarskie chłopki roztropki. Chuj tam że Ukraińcy są niezbędni aby nasza gospodarka się rozwijała ONI ODBIERAJĄ NAM PRACĘ. Nie Ukraińcy bedą pakistańce czy inni hindusi. Naciski przedsiębiorców są zbyt duże w tej kwestii niezależnie czy to PiS, PO czy UWAGA Konfa (oni też wejdą w dupę przedsiębiorcom).
W sekcji komentarzy widzę uniwersum konfiarskie. Chyba za daleko zawędrowałem w tym internecie.
Azyl tu sobie znaleźli, a właściwie przytułek. Bo to te najgorsze z najgorszych odpadów. Asocjalni, życiowe przegrywy i zaburzeni psychicznie. W realu wszyscy nimi gardzą i się z nich śmieją, ale tutaj czują się u siebie.
Bo nie mogli być na olyniu, bo byli pod Monte Cassino. O istnieniu państwa podziemnego wie cały świat a ty tu negujesz jego istnienie? Jak zarzucasz komuś brak odwetów to idź teraz rób, "bracia" do dzisiaj czczą wujka banderę. Nie idziesz? Ha tfu
Nie neguje istnienia,wskazuje na to że nie było ich bądź nie chcieli być (dowództwo) na Wołyniu.
[ Dodano 2024-10-02, 20:45 ]
Niestety 95% użytkowników Sadola to konfiarskie chłopki roztropki. Chuj tam że Ukraińcy są niezbędni aby nasza gospodarka się rozwijała ONI ODBIERAJĄ NAM PRACĘ. Nie Ukraińcy bedą pakistańce czy inni hindusi. Naciski przedsiębiorców są zbyt duże w tej kwestii niezależnie czy to PiS, PO czy UWAGA Konfa (oni też wejdą w dupę przedsiębiorcom).
BBC kiedyś zrobiło dokument o bezrobociu na terenach,miastach które ujebala żelazna Dama.
Pytają angola czemu nie ma pracy.
Ten im mówi że szuka ale nie ma bo mu Polacy zabierają.
Kilka tygodni może miesięcy nieważne,BBC wymyśliło program społeczno socjalny dla tamtych terenów itd.
Pojechali i rozkręcili temat praca,świetlicę itd
I co? I gówno
Nie będą robić chujowej pracy oni są dumni górnicy i nie będzie im tu Londyn ochlapał rzucał.
BBC kiedyś zrobiło dokument o bezrobociu na terenach,miastach które ujebala żelazna Dama.
Pytają angola czemu nie ma pracy.
Ten im mówi że szuka ale nie ma bo mu Polacy zabierają.
Kilka tygodni może miesięcy nieważne,BBC wymyśliło program społeczno socjalny dla tamtych terenów itd.
Pojechali i rozkręcili temat praca,świetlicę itd
I co? I gówno
Nie będą robić chujowej pracy oni są dumni górnicy i nie będzie im tu Londyn ochlapał rzucał.
Najlepsze, że tacy najmocniej chcieli Brexitu, a najwięcej na nim stracili. Było chujowo, a jest jeszcze bardziej.
I chuj, niech się uczą na błędach.
Najlepsze, że tacy najmocniej chcieli Brexitu, a najwięcej na nim stracili. Było chujowo, a jest jeszcze bardziej.
I chuj, niech się uczą na błędach.
Rodowity brytole który jest na benefitach od pokoleń niemal to niczego nie stracił.
Oni i tak mają w dupie wpychane wszelkie pomoce i finansowania.
Mam znajomego co jest ćpunem z Glasgow.
38 lat nigdy nie pracował cpa wszystko pije i miasto mu mieszkanie,prąd,food bank,fresh start,universal credit wszystko mu dają za darmo nigdy dnia nie przepracował baa dostaje pożywienie dla swoich dwóch psów za darmo- że niby pies to zbawiennie działa na uzależnionego człowieka.
Jak liczyliśmy z rok temu ile dostaje liczac w pieniądzach to 2700 funtów
Czynsz,opłaty,media,żarcie,transport publiczny.
Idź pan w chuj z taka polityką
Jak my mamy tolerować kogo kolwiek jak sąsiad sąsiada napierdala bo ma lepsze auto, ładniejsze buty lub lepsza pracę.
Chcecie wyzywać od banderowców a połowa z was to jebane śmiecie z mentalnością władimira 😀 nie obsikałbym was z mostu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów