Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak mu sie walczyc chce to niech sam tam zapierdala zdychac w okopie.
Czy nacjonalizm to choroba psychiczna? Pytanie retoryczne. Oczywiscie ze tak.
@: Daj info do lokalnego urzędu, że jak zdechniesz to żeby padliny nie wysyłali z powrotem do PL bo dość już importu śmieci zza granicy.
Idź obszczekać jakąś nogawkę przed kolejną wyczerpującą zmianą na zmywaku
Poproszę, żeby ciało ekspresowo przesłali do twojego domu, abyś mógł sobie pogmerać w moich jajkach póki ciepłe. Tak długo, jak lubisz. I spełnić skryte marzenia, pałkę possać. Mnie już i tak będzie wszystko jedno.
Zrobię to dla ciebie, bo dobry ze mnie człowiek, serce mam złote, tylko udaję skurwiela.
Są różni Ukraińcy, jedni pracują drudzy doją socjal. Większość nie wróci bo nie ma do czego, korupcja i złodziejstwo. Ciekawe ilu siedzi w więzieniach u nas. Teraz mam ich dosyć, mało tego pracuje z ukrami co siedzą w Polsce ponad 10 lat i oni też mają dosyć nowych Ukraińców.
Na dzień 31 sierpnia 2024, w Aresztach Śledczych i Zakładach Karnych w Polsce, przebywało łącznie 70927 skazanych, ukaranych i tymczasowo aresztowanych, w tym 2543 cudzoziemców, z czego 1259, to obywatelki i obywatele Ukrainy.
Możesz sobie wszystko sprawdzić na tej stronie: sw.gov.pl/strona/Statystyka
Wybierz sobie, np. statystykę miesięczną, ściągnij plik pdf za dany miesiąc, np. sierpień - w tabeli 1 masz ogólną liczbę osadzonych, a na str. 20, w tabl. 18, dane o cudzoziemcach.
Polecam też inne dane statystyczne w pliku, np. o zatrudnieniu osadzonych, czy o skazanych na dożywocie - ciekawa lektura.
Na dzień 31 sierpnia 2024, w Aresztach Śledczych i Zakładach Karnych w Polsce, przebywało łącznie 70927 skazanych, ukaranych i tymczasowo aresztowanych, w tym 2543 cudzoziemców, z czego 1259, to obywatelki i obywatele Ukrainy.
Możesz sobie wszystko sprawdzić na tej stronie:
Wybierz sobie, np. statystykę miesięczną, ściągnij plik pdf za dany miesiąc, np. sierpień - w tabeli 1 masz ogólną liczbę osadzonych, a na str. 20, w tabl. 18, dane o cudzoziemcach.
Polecam też inne dane statystyczne w pliku, np. o zatrudnieniu osadzonych, czy o skazanych na dożywocie - ciekawa lektura.
Rzeczywiście ma 2 3 miliony ukraincow w Polsce te 1259 ro prawie większość
Ja pierdole ale Ty jesteś kurwa głupi
Przestępcy są wszędzie Cwoku
Ta staystystyka dla poparcia gowno idei miałaby sens jakbyś cyferki dodał mp 12 tys albo jeszcze lepiej 100 tys.
Noszn kurwa co za ameby .
Procentowo wyjdzie pewnie podobnie do Polaków biorąc pod uwagę populację
Ale gratuluję coś tam sobie udowodniłeś ale chyba nie to co zamierzałeś
MAKE SADISTIC GREAT AGAIN QRVA
I na koniec ja np nie lubię nierobów i patusow
W dupie mam czy Polak czy Ukrainiec czy Chińczyk czy Tuńczyk.jak pracuje i płaci podarki robi zakupy w tym kraju czyli doklada się do PKB to swój człowiek
Padlina to dla Mnie wojownicy klawiatur którzy własnej historii nie znają nie rozumieją ze Wolyn to skutek nie przyczyną a Bandera byk takim samym typem prawilnego skitwysyna jak nasz Pilsudzki np
Banda Cwokow.Sadistic kloaka internetu i wylegarnia przygłupów
Następna zrzutkę pierdole ten portal schodzi na psy i robi się z niego skrajnie prawicowy kibel.
A wszystko co skrajne czy lewica czy prawica to jeden chuj.
Głupi tępy polaczek
Widzę, że mamy pierwszego śmiecia chętnego do nabicia na płot jak będzie okazja. Doczekasz się, spokojnie, jeszcze zobaczysz co głupie tępe polaczki zrobią ci z dupy tępy chuju
suno.com/song/a1a8cf9f-5345-47cb-b30c-a8eaf299502d
suno.com/song/c42ea8d2-58c2-4aa9-833d-c223252e6a41
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów