📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kilogramy żelu wtarte we włosy i zjebane tatuaże są informacją , że mamy do czynienia z wyrobem mężczyzno-podobnym.
Nie dziwi więc, że trochę gówna przyprawiło go o stan przedzawałowy i cały się pokrzywił na ryju. Co za pizda.
Nie dziwi więc, że trochę gówna przyprawiło go o stan przedzawałowy i cały się pokrzywił na ryju. Co za pizda.
Tatuś 500+ ,do tej pory grał na konsolach, a tam nie uczą takich przydatnych rzeczy
Fakt chujowa robota, zazwyczaj dla zmywarek, ale żeby się krzywic jak pizda?
ale pipa z tego kolesia
Abraxus napisał/a:
Kilogramy żelu wtarte we włosy i zjebane tatuaże są informacją , że mamy do czynienia z wyrobem mężczyzno-podobnym.
Widać, że jeszcze nigdy nie miałeś do czynienia z gównem Made In Gówniak.
PS: Macie ból dupy, że koleś dba o siebie?
@up mylisz dbanie o siebie z robieniem z siebie zniewieściałej pizdy.
Ta. Jako ojciec rzeczywiście nigdy nie miałem do czynienia z dziecięcym gównem
Ta. Jako ojciec rzeczywiście nigdy nie miałem do czynienia z dziecięcym gównem
A czy to nie powinno być w dziale "fekalia"?
W poddziale"pedo-fekalia"???
W poddziale"pedo-fekalia"???
Ja pierdole jacy wy wszyscy idealnie tatusiowie, a pewnie co drugi po robocie to siedzi i nakurwia browary bo nie umie zająć sie dzieciakiem albo ,,jest zmęczony"
Stewie napisał/a:
Ja pierdole jacy wy wszyscy idealnie tatusiowie, a pewnie co drugi po robocie to siedzi i nakurwia browary bo nie umie zająć sie dzieciakiem albo ,,jest zmęczony"
W wieku 23 lat to się jeszcze pewnie spermy nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów