Kolejny i prawdopodobnie ostatni w tym roku odcinek przewodnika z cyklu "jak nie zwiedzać.."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale kiedy to jest nudne, jakieś mecze, chuje muje gdzie on pije, co mnie to interesuje? wszystko ale nie jakieś mecze.
Kurwa, nikt mu nie sponsoruje tego - jak ktoś ma chociaż ćwiartkę mózgu to zauważył, że niczego tutaj nie reklamuje. z kartoflisk to ma grosze, groundhopping to zajawka a nie źródło dochodu. zamiast organizować rzut cebulą to poszukajcie wywiadu w którym poruszał tą kwestię ,
Ja bym z nim na Kołymię pojechał hehe...
nie lubię tego pierdolonego lewaka
Pytanie za sto punktow do autora filmu ( jesli to zobaczy kiedys ) ile kosztuje taki weekend?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów