Kolejny i prawdopodobnie ostatni w tym roku odcinek przewodnika z cyklu "jak nie zwiedzać.."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dobrą ma zajawkę.
miej wyjebane a będzie Ci dane
wygrał może w totka to sobie lata a tanie nie jest z bomby kupic bilet
Polska zawiść kurwa. Jeździ to jeździ. Na chuj drążyć temat. Przynajmniej robi to co lubi.
Wszyscy się zastanawiają skąd on ma kase na piwo, wycieczki, meczyki, no może po prostu chłop porządnie pracuje i nie przepierdala wszystkiego na błachostki, na jakieś piwo, wycieczki, meczyki, tylko odkłada kasę do skarbonki
Ja pierdolę, co was to kurwa obchodzi skąd on ma kasę? Może sobie odłożył na lokatę oszczędnościową pieniądze z komunii i mu się trochę uzbierało? Nie wasza sprawa? To po co się nad tym rozwodzić.
Ja pierdolę, co was to kurwa obchodzi skąd on ma kasę? Może sobie odłożył na lokatę oszczędnościową pieniądze z komunii i mu się trochę uzbierało? Nie wasza sprawa? To po co się nad tym rozwodzić.
Polecam jego magazyn sportowy "8 Liga Mistrzów". To jest sport na poziomie, który przyjemnie się ogląda. A sam filmik z tripem po Europie- z siedzenia nie wyrywa, niemniej ciekawy.
Vaa napisał/a:
Wszyscy się zastanawiają skąd on ma kase na piwo, wycieczki, meczyki, no może po prostu chłop porządnie pracuje i nie przepierdala wszystkiego na błachostki, na jakieś piwo, wycieczki, meczyki, tylko odkłada kasę do skarbonki
a może obstawia te mecze.. siedzi na trybunie, żadna stacja tego nie pokazuje to i kurs się zmienia pewnie z opóźnieniem. Widzi kto wygra to pyk cyk 100€ na tych i już zarobiony a za chwilę się okaże, że na tym da się więcej zarobić to cebula światowa się i będzie podróżować po całym świecie xD
Szczerze podziwiam jego pasję oraz zaangażowanie. Wręcz doskonale wstrzelił się w internetową niszę - "no bo kto chciałby oglądać 7 ligę?". A jednak ogląda się bardzo przyjemnie i nieraz poczułem specyficzny mikroklimat owych rozgrywek. Oby tak dalej
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów