📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Majozen napisał/a:
Miałem epizod, że jeździłem solówką (ciężarowy bez naczepy) i trafił się kurs z Turynu do polski. W firmie z której brałem ładunek też w łazience były pedały do sterowania wodą i ja widziałem jedną wadę - pedały od ciepłej i zimnej wody były dość daleko od siebie i trzeba było myć ręce albo w zimnej, albo w gorącej wodzie, która była tak gorąca, że można było parzyć herbatę. Nie ma to znaczenia jak tylko myjesz ręce, ale gorzej jak chcesz się umyć po robocie. Z kolei jak wracając zajechałem zatankować, to na stacji był tylko jeden pedał z ciepłą wodą (nie gorącą). Ma to swoje wady i zalety, jak wszystko.
Dziwne, bo przewaznie sa blisko sieble, ze mozna jedna noga nacisnac na oba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów