Kolejny odcinek z cyklu "Jak nie zwiedzać" Miłego oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej nie siedzi na dupie przed komputerem i nie narzeka jak mu jest źle. A co do piwa, on chociaż zwiedzi kawał świata przy piwku, a nie będzie sterczał z browarem pod klatką. Jak dla mnie mega zajawka.
też mi ta jebana świnia nie podchodzi :/ tfu
Potwierdzam nie dosc ze swinia to i pijus do tego, a te filmiki maja wartosc zerową.
Niech kurwa wezmie sie za siebie i zrzuci ten bęben a nie tylko piwsko chleje, bo to zaden wyczyn.
Niech kurwa wezmie sie za siebie i zrzuci ten bęben a nie tylko piwsko chleje, bo to zaden wyczyn.
Wiecie co to pasja? Nikt nie zmusza was do oglądania. Mordy w kubeł i scrollować w dół.
kurwa normalny pozytywny typ nagrywa filmiki nie jest zadnym pedalem w rurkach a wy jak zwykle macie bol dupy dla mnie gosciu w porzadku:))
maksymilian45 napisał/a:
Wiecie co to pasja? Nikt nie zmusza was do oglądania. Mordy w kubeł i scrollować w dół.
Nie wiedziałem, że kiedykolwiek to powiem, ale... masz 100% rację. Czas umierać
uuuu pedały znalazły nowe siedlisko na sadolu, nie podoba wam się rudy krasnal (piwo za rudego krasnoluda) to won do petru
Piwerko i oglądamy
Nożnej nie lobię, ale wikinga oglądać uwielbiam
Ta jebana ludzka zawiść. Co by człowiek nie zrobił to zawsze znajdzie się parę niedojebów, którym to nie pasuje.
maksymilian45 napisał/a:
jaka pasaja kurwa czlowieku do czego? ja tam go bede cisnął bo nie chce jego mordy tu ogladac dla mnie typ nieczego nie reprezentuje poza bieda umyslowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów