📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po oszukać przeznaczenie 2 chyba każdy ma lęki przed ciężarówkami z drewnem
tonieja napisał/a:
Dokladnie, i z rurami lub stalowymi prętami
tonieja napisał/a:
Nigdy o tym nie myślalem. Dzięki kurwa. Ja też już mam! Nie zasnę teraz!
Ewidentnie jechał za wolno, gdyby zapierdalał to by wyszedł z zakrętu zanim by się wypierdolił
Co wy pierdolicie, że jechał za szybko. Przecież widać po lampach z tyłu, że wciskał pedał hamulca tylko hamulce się skończyły XD
tonieja napisał/a:
W takim wypadku zginął mój znajomy. On jechał na rowerze poboczem a ciężarówka się podobnie wysypała.
Widzę że sami znawcy tematyki ciężkiego transportu spoko jak to w pl (nie znam się ale się wypowiem) jednak wprawne oko zauważy że ładunek spadł z tylnego wózka razem ramą więc przyczyną była usterka pojazdu - uprzedzajac następne komentarze tak jestem kierowcą ciężarówki znam się na tym jestem ekspertem i chuj wbijam w wasze komentarze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów