Joanna Zajchowska - dziennikarka Agory i Onetu
Specjalista ds. sprzedaży i marketingu.
Licencjat z journalizmu.
Czego można oczekiwać po osobie z takimi osiągnięciami ?
Aśkę znam z czasów studenckich na Jagiellonce. Proszę mi tu nie pierdolic o niej farmazonów, bo intelektualnie przerasta was milion razy. Przy okazji pokażę jej wasze wpisy
Aśkę znam z czasów studenckich na Jagiellonce. Proszę mi tu nie pierdolic o niej farmazonów, bo intelektualnie przerasta was milion razy. Przy okazji pokażę jej wasze wpisy
Wstawaj.
Zesrałeś się.
Chwalić się nie ma czym...
Dziecko było czarne, tragedii nie ma.
Jeśli przesadziła z temperaturą, to na pewno.
Co się odjebało że temat ma -5 gwiazdek?
O KURWA to jest jakiś demon na tym zdjęciu weź to skasuj mordo lepiej bo nam coś złego się przytrafi
Joanna Zajchowska - dziennikarka Agory i Onetu
Specjalista ds. sprzedaży i marketingu.
Licencjat z journalizmu.
Czego można oczekiwać po osobie z takimi osiągnięciami ?
zajebistego obciągania pały po same kule, nawet sobie nie wyobrażacie co te lewaczki potrafią za cuda w łóżku wyczyniać jak nikt nie patrza
Najwyraźniej baba byla równie ciemna, niepismienna i liczyć nie umiała, bo przyrządziła murzynka a'la Rozalka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów