📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
smc napisał/a:
Aśkę znam z czasów studenckich na Jagiellonce. Proszę mi tu nie pierdolic o niej farmazonów, bo intelektualnie przerasta was milion razy. Przy okazji pokażę jej wasze wpisy
smc napisał/a:
Pamiętam falę z wojska. Jak cisnęliśmy pobór wiosna '92 to kurwa są kurwa zniszczeni do tej pory. Jeden z kociarstwa dał Po kablach ale go odratowali. Kurwa jak ja to lubiłem.
Joanna Zajchowska :Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
Licencjat (Lic.) Journalism
2012–2015
W 92 to ona miała jakieś minus 4 lata
krolikosus napisał/a:
Termoobieg włączyła ? Ktoś wie?
Mnie interesuje również na którym poziomie, czy na środku czy raczej na samym dole. Świniaka będe robił w najbliższym czasie i wolał bym tak nie spalić.
smc napisał/a:
Aśkę znam z czasów studenckich na Jagiellonce. Proszę mi tu nie pierdolic o niej farmazonów, bo intelektualnie przerasta was milion razy. Przy okazji pokażę jej wasze wpisy
Ten artykuł jakoś nie broni twojej tezy. Nawe samą tematyką nie jest ambitny czy twórczy. Dodatkowo, w jej "osiągnięciach" nie widzę magistra z czegokolwiek, za to jest "licencjat z journalizmu".
Co to jest k...a "journlaizm"? Jakaś odnoga "voyeuryzmu? Polskich wyrazów zapomniała?
smc napisał/a:
Aśkę znam z czasów studenckich na Jagiellonce. Proszę mi tu nie pie**olic o niej farmazonów, bo intelektualnie przerasta was milion razy. Przy okazji pokażę jej wasze wpisy
ok , jak poczyta to może wreszcie zmądrzeje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów