📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taki to ma fajne życie.
ta, dupa jak chuj
Widać że nie oglądałeś... Nie wyrwał dupy tylko siedzi z żoną kolegi.
Fazowski jest zajebisty. Piwo w ciemno za niego!!!
Taki? Czyli jaki? Średnio przystojny średnio inteligentny, na dolarach nie śpi. Po prostu pewny siebie i nie szukający wymówek gość
Zielonek92 napisał/a:
widać że nie oglądałeś bo na końcu wyrywa kobiety sadisticaWidać że nie oglądałeś... Nie wyrwał dupy tylko siedzi z żoną kolegi.
w tej dziargalni za nim i ta dupa z poczatku, skosny melepeta juz pare lat temu se krzyczal 2 razy tyle co u europejskiego tuza, a odpierdalal maniane...
trzeba miec jaja zeby robic to co on.
"Kurwa ale przy hamowaniu można spaść!"
Dobrze że tam korki, bo w przeciwnym razie Faza przy pierwszym testowani szczęk mógłby trafić na Harda
Ten dreszcz w głosi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów