📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierdoli a w najlepszym momencie przerwal ciekawe czy fajna ta kolezanka
Fazowski to czysty skurwol I dla niego zawsze piwo
Ktos tu juz to napisal i ja sie dolaczam do prosby, bo chyba masz tu konto, mniej pokazywania mordy a wiecej tego co w okolo i czasem moglbys sie ugryzcc w jezyk a nie gadac o niczym pozatym zajebisty material i pasja. Jak Cie kiedys spotkam to flaszeczke bankowo zloze w Twoje dlonie.
Zamiast się cieszyć, że sadistic ze wszystkim na bieżąco to jeszcze pierdolą o tym kto po jakim czasie film wrzucił! Tfu kurwa! Wstyd mi za was!
koleś jest kwintesencją pozytywnych polskich cech charakteru - śmiały, zaradny, pomysłowy, trudy losu znosi z humorem i przyzwycięża je siłą charakteru, tam gdzie 10 nie da rady on znajdzie dziurę w płocie, przegada ochroniarza i jeszcze zrobi fotki
nie da się go za to nielubić!
nie da się go za to nielubić!
Ale typowy polak z niego. Tam komuniści źli, tam nas francuzi wydymali źli, amerykanie źli. Ale Polacy jacy wspaniali nie? Wszystkim pomagają, cała nasza historia to napierdalanie się za innych...szkoda że nie potrafiliśmy nigdy napierdalać się tak abyśmy to my czerpali korzyści ze śmierci naszych rodaków.
Co za jebana spierdolona polacka cebula. Jechać do kogoś w gościnę i robić gnój. I jeszcze kręcić te małpie figle i publikować w internecie. Kurwa mać, jaki żal.
Jeżeli jego wyczyny nazywasz pozytywnymi, to nie dziwię się, że polandia jest takim zadupiem cywilizacyjno-kulturowym.
Bo polactwo to mistrzowie świata w narzekaniu. Wrodzona arogancja każe uważać się im za szczytowe osiągnięcie ewolucji, chcą pouczać wszystkie inne narody, a sami mają w swoim kraju jeden wielki burdel. polactwo najlepiej wie jaką politykę powinny prowadzić USA, Wielka Brytania i reszta świata, a sami nie są w stanie zatroszczyć się o własną ojczyznę. I pojedzie taki kmiot w świat i zamiast uczyć się od innych kultur i poszerzać horyzonty, drze ryja i pokazuje jakimi bucami są jego rodacy.
Kiedyś był Arkady Fiedler, którego książki pochłaniałem z wypiekami na twarzy, potem Ryszard Kapuściński ze swoimi reportażami, wreszcie Tony Halik z Elżbietą Dzikowską w cudowny sposób opowiadający o egzotycznych kulturach.
A co mamy teraz? Niedojebane zakompleksione studenciaki biorą kamerkę na kiju i jadą w świat, by pokazać swoją ciasnotę umysłową. Żeby nie było wątpliwości skąd pochodzą paradują w koszulce z rozpłaszczoną kurą.
Porzekadło mówi, że podróże kształcą. Niestety nie zawsze.
Cytat:
koleś jest kwintesencją pozytywnych polskich cech charakteru
Jeżeli jego wyczyny nazywasz pozytywnymi, to nie dziwię się, że polandia jest takim zadupiem cywilizacyjno-kulturowym.
Cytat:
Ale typowy polak z niego. Tam komuniści źli, tam nas francuzi wydymali źli, amerykanie źli. Ale Polacy jacy wspaniali nie? Wszystkim pomagają, cała nasza historia to napierdalanie się za innych...szkoda że nie potrafiliśmy nigdy napierdalać się tak abyśmy to my czerpali korzyści ze śmierci naszych rodaków.
Bo polactwo to mistrzowie świata w narzekaniu. Wrodzona arogancja każe uważać się im za szczytowe osiągnięcie ewolucji, chcą pouczać wszystkie inne narody, a sami mają w swoim kraju jeden wielki burdel. polactwo najlepiej wie jaką politykę powinny prowadzić USA, Wielka Brytania i reszta świata, a sami nie są w stanie zatroszczyć się o własną ojczyznę. I pojedzie taki kmiot w świat i zamiast uczyć się od innych kultur i poszerzać horyzonty, drze ryja i pokazuje jakimi bucami są jego rodacy.
Kiedyś był Arkady Fiedler, którego książki pochłaniałem z wypiekami na twarzy, potem Ryszard Kapuściński ze swoimi reportażami, wreszcie Tony Halik z Elżbietą Dzikowską w cudowny sposób opowiadający o egzotycznych kulturach.
A co mamy teraz? Niedojebane zakompleksione studenciaki biorą kamerkę na kiju i jadą w świat, by pokazać swoją ciasnotę umysłową. Żeby nie było wątpliwości skąd pochodzą paradują w koszulce z rozpłaszczoną kurą.
Porzekadło mówi, że podróże kształcą. Niestety nie zawsze.
Patrzcie na to: kompol.org/
Loaloa napisał/a:
Co za jebana spierdolona polacka cebula.
Musisz popracować nad samooceną.
Loaloa napisał/a:
Jechać do kogoś w gościnę i robić gnój.
Zrobił gnój? Pokazał, że mu się czerwona hołota nie podoba. Ale ty byś pewnie wszystkich pedałów na paradzie równości wydupczył jak za starych dobrych czasów.
Loaloa napisał/a:
I jeszcze kręcić te małpie figle i publikować w internecie.
Tu pokazałeś swój ból dupy z tego, że ty nie robisz nic poza pluciem w monitor i boli cię, że ktoś nawet bez kasy potrafi zwiedzić więcej niż pół świata. Wiesz, za tą twoją piwnicą istnieje świat, wyjdź raz na jakiś czas, mama w końcu przestanie płakać po nocach.
Loaloa napisał/a:
Kurwa mać, jaki żal.
No, tu przynajmniej masz trochę samokrytyki. Lepiej późno niż wcale.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów