Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze lubiłem go oglądać, ale strasznie nie lubię słuchać jego pierdolenia o muzułmanach. Cały czas stawia ich na piedestale. Pamiętam jak w którymś z odcinków powiedział mniej więcej coś takiego: "Ja do kościołów nie chodzę, bo one wszystkie wyglądają tak samo. Niektóre mają aż za bogate wnętrze, nie ma w nich nic ciekawego." Nie widzi nic ciekawego w kościołach, ale po meczetach zapierdala, a są w nich tylko kolumny i dywany, śpi w nich. Mówi jak bardzo muzułmanie są gościnni. "W meczecie nigdy nie stanie Ci się krzywda, nie to co w kościele... Katole to, katole tamto..." Niby nie jest lewakiem, a zachowuje się trochę jak bez mózg... Zachwyca się tymi meczetami, że chuj. Mam nadzieję, że jak będzie pokazywał kolejny meczet to się nie zesra z podniecenia. Tyle krajów zwiedził, nie wierzę żeby ani jednego ciekawego kościoła nie było.
Co do tej "gościnności" to co najmniej raz był On z restauracji wyproszony za to, że jest chrześcijaninem. Jakbyś obejrzał więcej jego nagrań z islamskich państw to byś wiedział, że wcale nie wystawia ich na piedestał... A co do tego, że śpi w meczetach to myślę, że po kilku miesiącach podróży autostopem jakbyś miał do wyboru meczet lub namiot to też byś wybrał jak on.
To nie ból sraki tylko moja opinia, którą mam prawo wyrazić w komentarzu. Nigdzie nie napisałem, że go nie szanuję. Poza tym również lubię go oglądać, powiedziałem tylko, że wkurwia mnie jego gadanie o muzułmanach.
@Kamil4
Zgadzam się co do tego spania w meczetach. Może rzeczywiście jestem trochę przewrażliwiony.
Zawsze lubiłem go oglądać, ale strasznie nie lubię słuchać jego pierdolenia o muzułmanach. Cały czas stawia ich na piedestale. Pamiętam jak w którymś z odcinków powiedział mniej więcej coś takiego: "Ja do kościołów nie chodzę, bo one wszystkie wyglądają tak samo. Niektóre mają aż za bogate wnętrze, nie ma w nich nic ciekawego." Nie widzi nic ciekawego w kościołach, ale po meczetach zapierdala, a są w nich tylko kolumny i dywany, śpi w nich. Mówi jak bardzo muzułmanie są gościnni. "W meczecie nigdy nie stanie Ci się krzywda, nie to co w kościele... Katole to, katole tamto..." Niby nie jest lewakiem, a zachowuje się trochę jak bez mózg... Zachwyca się tymi meczetami, że chuj. Mam nadzieję, że jak będzie pokazywał kolejny meczet to się nie zesra z podniecenia. Tyle krajów zwiedził, nie wierzę żeby ani jednego ciekawego kościoła nie było.
Przywitał byś się panie Sebastianie....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów