18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
bijaczex 2016-01-24, 20:43
"z mordą uchodźcy-cięzki temat" heheh co racja to racja
Zgłoś
t................x 2016-01-24, 20:52
Kurwa teraz co odcinek będzie wrzutka, chuj z wami
Zgłoś
Aaken 2016-01-24, 20:53
Piwo w ciemno! Lepsze niż te kołymy jakieś
Zgłoś
pawil006 2016-01-25, 0:58 1
strangelove napisał/a:

Ja chciałbym zobaczyć jak jadą stopem przez Syrię lub Jemen. To byłby reportaż wart mojego bezcennego czasu.

Faza pojechał przez Pakistan, teraz moczy dupę w Gangesie.

Jest typek co przez ukraiński front jechał:
kyiv-ukraine.eu/piotr-ryczek-reportaz-o-wojnie-w-donbasie

Teraz szykuje reportaż o innym konflikcie. Pewnie opublikuje za jakiś czas. I też większość drogi porusza się stopem.

Siedziałem przez rok w tym autostopowym gronie i zdziwilibyście się że większość się zna osobiście, jest masa integracji. Jak byłem na integracji w Stanowicach to najebany grubas krzyczał o piciu z pingwinami. Jakie zdziwienie było jak jednak to zrobił
Nie jechał za hajs starych, nie jęczy że Pis , Po , bezrobocie, bawi się życiem póki nie ma rodziny czy kobiety. A tyle ile wiedzy i umiejętności zdobył to jego

Ja mu życze bezpiecznego powrotu do domu
Zgłoś
g................1 2016-01-25, 17:39 1
przecież fazowski lubi popka,spytał się i chuj
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów