Nowe przygody Fazy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Wkurwia mnie ten typ
Pięknie się chłopaki pospinali o popkemona. W sumie im się nie dziwie, bo jak by mi jakiś chłop z Albanii pokazał jakiegoś ichniego rapera, który wygląda jak definicja spierdolenia umysłowego, w dodatku twierdząc że jest królem Polski, to by nie nagrał materiału na YT, tylko na harda. 13:25, nie ma to jak wyjąć z pupilkiem na spacer Dobra robota, niech FAZA będzie z Tobą!
14:25 mało brakowało do wpierdolu na brodatym podszywaczu się pod arabusa
13:25 Ja pierdolę, niedźwiadek na smyczy
A jak nie pasuje ten, to macie vlogi innych szwędaczy. Omijajcie Faze szerokim lukiem i tyle, bo jeszcze z tej napinki cos wam peknie i bedziemy mieli za malo hejterow do hejtowania.
PS w ogole to uwazam, ze powinno sie wprowadzic pewna opcje personalizowania, filtrowania postow, jak to bylo w przypadku polimatow czy matura to bzdura dla wszystkich tego typu tasiemcow jutubowych. Klikasz "ignoruj" i juz cie dupa nie boli
A jak nie pasuje ten, to macie vlogi innych szwędaczy. Omijajcie Faze szerokim lukiem i tyle, bo jeszcze z tej napinki cos wam peknie i bedziemy mieli za malo hejterow do hejtowania.
PS w ogole to uwazam, ze powinno sie wprowadzic pewna opcje personalizowania, filtrowania postow, jak to bylo w przypadku polimatow czy matura to bzdura dla wszystkich tego typu tasiemcow jutubowych. Klikasz "ignoruj" i juz cie dupa nie boli
Ja chciałbym zobaczyć jak jadą stopem przez Syrię lub Jemen. To byłby reportaż wart mojego bezcennego czasu.
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Ale wiecie, że on to robi od ponad roku, a "Autostopem na koniec świata" nawet roku nie ma? Więc skoro 'jeden zaczął' to właśnie "Przez świat na fazie" zaczął.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów