Jakieś tam plemię
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przemycanie nieletnich cycków przez cenzurę lvl: 9000
Cejrowski to kawał katolskeigo niedojeba a faza to spoko gość, tyle w temacie.
siwybis napisał/a:
Cejrowski to kawał katolskeigo niedojeba a faza to spoko gość, tyle w temacie.
Faza tez jest katolikiem
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
@siwybis
Ale pana Wojtka to ty szanuj. Bo jest katolikiem to jest niedojebem? Czyli masz zdecydowaną wiekszość Polaków za niedojebów? Ok ja tez.. Ale na pewno nie 80-90% A niedojebem na pewno nie jest życze Ci bys posiadał taką wiedzę jak Pan Cejerowski. Chociaz chyba już za późno. Chociaż możliwe żę jeszcze czegoś Cie nauczą w tej gimbazie Ps. Faza tez jest katolikiem i to pewnie nie mniejszym niż pan wojtek, a nie wiem czy wiesz ale sam Faza wspominał że Pan Cejerowski to jego niedościgniony wzór.
Ale pana Wojtka to ty szanuj. Bo jest katolikiem to jest niedojebem? Czyli masz zdecydowaną wiekszość Polaków za niedojebów? Ok ja tez.. Ale na pewno nie 80-90% A niedojebem na pewno nie jest życze Ci bys posiadał taką wiedzę jak Pan Cejerowski. Chociaz chyba już za późno. Chociaż możliwe żę jeszcze czegoś Cie nauczą w tej gimbazie Ps. Faza tez jest katolikiem i to pewnie nie mniejszym niż pan wojtek, a nie wiem czy wiesz ale sam Faza wspominał że Pan Cejerowski to jego niedościgniony wzór.
Ten Fazowski to moglby sie troszke podszkolic z angielskiego, bo wyszedl dosyc blado przy swoim przewodniku
Za Fazę piwko, a dla zainteresowanych dokument o ludobójstwie wspomnianych Herero i Nama. Sam przed chwilą obejrzałem, bo do dziś nie wiedziałem, że coś takiego miało miejsce. Dla zainteresowanych:
PS: Niemcy to chuje. W miejscu obozu koncentracyjnego na Wyspie Rekinów jest obecnie niemiecki kemping dla turystów i tablice upamiętniające poległych oprawców czyt. strażników obozu.
PS: Niemcy to chuje. W miejscu obozu koncentracyjnego na Wyspie Rekinów jest obecnie niemiecki kemping dla turystów i tablice upamiętniające poległych oprawców czyt. strażników obozu.
mygyry napisał/a:
U nas można zaobserwować równie prymitywne plemiona "Gimba"
Jak również w świątyniach.
Faza nie jest za bystry, widzialem już 3 reportaże z tego miejsca, w tym Martny Wojciechowskiej. Oni dobrze wiedzą co to jest kamera i aparat fotograficzny. Niestety robią Faze w balona. Tak samo jest jak pojedziecie np.:do wioski beduińskiej w Egipcie... lipa dla turystów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów