📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
yacek napisał/a:
oglądać do końca
Nie będziesz mi rozkazywał.
Co do animacji to fajnie zrobiona i z przesłaniem które można wyłapać pod sam koniec.
jak dla mnie mocno overrated...
Ok, czy ktoś mi wytłumaczy przekaz ?
99@ sadolów nie widziało pioruna ;D
Już przybywam Ci z pomocą.
Generalnie założeniem autora owej animacji było ekstremalne przedstawienie bohatera ze skrajną kontrolą czasu. Jak możemy zauważyć, owy człek nie tyle co sie spieszy co wręcz w maniakalny sposób próbuje "kontrolować" swój czas, oznacza to, że bardziej się skupia właśnie na czasie niż na wszystkich rzeczach i sprawach otaczających go. Dokładnie jest to pokazane po przez kilkadziesiąt różnorakich zsynchronizowanych zegarków w mieszkaniu, do których nasz bohater z wodogłowiem próbuje się zsynchronizować. Następnie autor tego groteskowego przedstawienia próbuje pokazać widzowi czym może skutkować owa nadmierna kontrola czasu. W tym przypadku skończyła się ona działem HARD naszego portalu... Meritum całego materiału był moment gdzie główny bohater cofnięty 5 raz w czasie "łamie" swój fetysz czasu i w skutek czego ratuje swojego 1 JA przed radością dla naszych oczu (wszyscy wiemy o czym mówię). Również pokazuje ta animacja w jakiś sposób to, że czas nie zawsze powinien być pod kontrolą a wręcz nadmierna jego kontrola prowadzi do skrajnych/chorych i złych sytuacji w życiu tj nieszczęścia a bardziej unieszcześliwienia swojego jestestwa.
Więc drogi GenerousVitttake idź głoś wszem i wobec, że spadła na Ciebie łaska mej wiedzy. Żyj!
nygas232 napisał/a:
A jak kurwa nie oglądne to co?
Rysiek w "Klanie" zmartwychwstanie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów