Szedłem chodnikiem i zobaczyłem przed sobą ślimaka. Zrobiłem unik, aby go nie zdeptać, niech pożyje i... nadepnąłem na innego - przeznaczenia nie oszukasz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przypomniał mi się wierszyk z dzieciństwa.
Idę se, patrzę se, a tu glizda leży se.
Myślę se: depnę se.
A tu glizda: 'bleee'.
Niby temat-suchar a jakże prawdziwy. Ile razy ja w dzieciństwie ślimaka podniosłem i rzuciłem w krzaki aby nikt go nie zdeptał, a parę metrów dalej inny mi chrupnął pod butem...
Live is brutal and full of ślimak's na chodnikos
Live is brutal and full of ślimak's na chodnikos
Ten ślimak to mógł być Twój dziadek esesman, który za karę cofnął się na niższy poziom reinkarnacji
Idźcie na łąkę. Jak dobrze traficie to mimo wielkich wysiłków co krok słychać tylko: chrup.
ślimak oszukał przeznaczenie?
Dzisiaj przeglądałem ulotne ze stonki a tam ślimaki winniczki po 146zł/kg.
To to chuj, kiedyś wyjechałem na ścieżkę rowerową w krótkich spodenkach po kilkudniowym deszczu.
Na 1m2 było ich setki, na początku wymijałem ale alkohol dodawał odwagi
Pękały jak folia bąbelkowa i rozbryzgiwały mi się na nogach, rękach, twarzy nawet.
Jak wróciłem do domu po godz 04 00 to nie dość że zjebkę dostałem za to że zostawiłem tel. i śmierdziałem alkoholem (spotkałem szwagra) to jeszcze za to że wyglądałem jak bym z gównem się bił
Było zabawnie do czasu aż nie spojrzałem w lustro, na twarzy miałem szczątki ślimaka (takiego bezdomnego), zieloną papkę z trawy i błotko, nogi najgorzej wyglądały
Na 1m2 było ich setki, na początku wymijałem ale alkohol dodawał odwagi
Pękały jak folia bąbelkowa i rozbryzgiwały mi się na nogach, rękach, twarzy nawet.
Jak wróciłem do domu po godz 04 00 to nie dość że zjebkę dostałem za to że zostawiłem tel. i śmierdziałem alkoholem (spotkałem szwagra) to jeszcze za to że wyglądałem jak bym z gównem się bił
Było zabawnie do czasu aż nie spojrzałem w lustro, na twarzy miałem szczątki ślimaka (takiego bezdomnego), zieloną papkę z trawy i błotko, nogi najgorzej wyglądały
benykuleczka84 napisał/a:
Przypomniał mi się wierszyk z dzieciństwa.
Raczej dżdżownica. Glisty to w dupie są.
Gizmolka napisał/a:
Raczej dżdżownica. Glisty to w dupie są.
Proszę bardzo: pl.wiktionary.org/wiki/glizda
Pizdolka, to powiedz szefowi żeby ci coś na nie dał, bo klientów płoszysz.
BongMan napisał/a:
Pizdolka, to powiedz szefowi żeby ci coś na nie dał, bo klientów płoszysz.
Do budy!
Buda to twoje miejsce... Ale rozumiem, że już się tam nie mieścisz?
Dobra, wybuduję ci chlew.
Dobra, wybuduję ci chlew.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów