📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Łoooo kurwa ale zabawne, jak już kiedyś pisałem, każdemu kto męczy zwierzęta murzyński kutas w dupę. Zwierzę do zjedzenia zabić humanitarnie i wpierdolić ze smakiem, a nie męczyć.
A gdzie tu widzisz męczenie zwierząt, przecież stworzyli rybie warunki do oddychania.
I jeszcze ją babeczka, czule po ogonie pogłaskała.
I jeszcze ją babeczka, czule po ogonie pogłaskała.
darex99 napisał/a:
Łoooo kurwa ale zabawne, jak już kiedyś pisałem, każdemu kto męczy zwierzęta murzyński kutas w dupę. Zwierzę do zjedzenia zabić humanitarnie i wpierdolić ze smakiem, a nie męczyć.
Nie popłacz się cioto.
nic mnie tak nie wkurwia jak niepotrzebne i bezsensowne przysparzanie cierpienia zwierzętom. Ludzie lubią wkurwiać samych siebie i zwierzęta, dla zabawy. Na chuj natura wyposażyła nas w taką umiejętność? Nie wiem
ale jak ktos psa zywcem ugotuje albo kota podpali to wielkie oburzenie. rybka tez bol odczuwa tylko wyc w nieboglosy nie potrafi, ale polaczki to ciemny glupi narod i tego nigdy nie pojmie nawet, wola pluc na siebie i obrzucac sie gownem, myslac ze to zabawne
WszystkoRozpierdala napisał/a:
Nie popłacz się cioto.
Historia uczy, że zazwyczaj ta "ciota" przychodzi i wynosi cię płaczącego za nogę z pokoju, dalej są już tylko rozmaite sceny dantejskie
Zgadzam się ale mam małe zastrzeżenie co do kary. Stosowanie jako kary wkładania czegokolwiek gdziekolwiek może przynieść odwrotne działanie... Tyle tych popierdzieleńców lata, że może być to dla nich tylko zachęta. Lepiej by było stosować kary modne w średniowieczu, były bardzo skuteczne a i szoł lepsze niż obecne w tivi
żeby było jasne
Przecież ta rybka się dobrze bawi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów