Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalnie maszynę projektuje się żeby wykonywała jakąś pracę szybko i sprawnie + żeby była bezpieczna dla personelu, ta maszyna została zaprojektowana chyba tylko i wyłącznie żeby zabijać pracowników, jest tu tyle nieprawidłowości że nawet nie wiem od czego zacząć wyliczanie...
W rzeczy samej .
A filmik aż sobie kilka razy puściłem
Jak można się tak załatwić ?? jakim cudem takie głąby gdziekolwiek pracują
Normalnie maszynę projektuje się żeby wykonywała jakąś pracę szybko i sprawnie + żeby była bezpieczna dla personelu, ta maszyna została zaprojektowana chyba tylko i wyłącznie żeby zabijać pracowników, jest tu tyle nieprawidłowości że nawet nie wiem od czego zacząć wyliczanie...
Nie wiem czy tak jest w każdej pracy ale Ja pracując na maszynach które były już sprawdzone dostatecznie pod względem BHP, gdybym wychwycił jakąś lukę która zagraża bezpieczeństwu dostałbym dodatkowo premię. No ale z czym do ludzi
W dzikich krajach, gdzie luda mnogo, mają wyjebane na bezpieczeństwo pracownika - tych ludzi nawet na buty nie stać.
A po maszynie widać, że konstruował pewnie jakiś domorosły konstruktor-samouk, mając nad sobą idiotę w krawacie w postaci księgowego...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów