18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
kylo3000 2013-10-15, 14:00 10
Co za palant.
Zgłoś
zsakuł 2013-10-15, 16:13
Janusza z wieży "paluchy powąchał"

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
M................P 2013-10-16, 19:09
spust w oko
Zgłoś
antonslu 2013-10-16, 19:33 1
smieszne kurwa gosc stracil oko i musial skonczyc z czyms co kochal - ze sportem.

Mam nadzieje, że was tez to spotka ze wam pogwałca matki najlepiej pała z gwozdziami!
Zgłoś
Ch3st3r1984 2013-10-16, 22:57
Pewnego razu 22 kolegów spotkało się by pograć w gałe. Niestety żaden z nich nie wziął piłki, więc stali tak sobie i nic nie robili, a potem rozeszli się do domów. I tak właśnie powstał krykiet.
Zgłoś
billabong 2013-10-17, 12:27
Na harda z tym........bardziej hardcorowej kontuzji w życiu nie widziałem ..........
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów