Świetna scena!Niezły..rozgardiasz w tym sklepie!Użyłabym mocniejszych,potocznych słów ale się pohamowałam! :-)Facetem zarzucało jeszcza przed zdarzeniem;taki był wesolutki!Potem..weszła kobieta-mutant!Ogromna!Jakieś ..promieniowanie emitowała,że aż kamerkę przytkało? :-)Potem,szparko wkroczyła morderczyni,podźgała i poszła!Ofiara-napruta-powoli zaczyna odczuwać skutki ciosów nożem;wszyscy biegają-a w tym wszystkim..kobieta-mutant..stoi bezradnie z kartą w ręku i prosi każdego,by jej sprzedał to po co przyszła!Życie,a może Śmierć?-pisze właśnie takie niesamowite scenariusze!
Musisz zacząć pisać książki. Twój koment jest naprawdę dobry, lepszy niż ta wrzuta.
Tak było. Nie kłamię.
Świetna scena!Niezły..rozgardiasz w tym sklepie!Użyłabym mocniejszych,potocznych słów ale się pohamowałam! :-)Facetem zarzucało jeszcza przed zdarzeniem;taki był wesolutki!Potem..weszła kobieta-mutant!Ogromna!Jakieś ..promieniowanie emitowała,że aż kamerkę przytkało? :-)Potem,szparko wkroczyła morderczyni,podźgała i poszła!Ofiara-napruta-powoli zaczyna odczuwać skutki ciosów nożem;wszyscy biegają-a w tym wszystkim..kobieta-mutant..stoi bezradnie z kartą w ręku i prosi każdego,by jej sprzedał to po co przyszła!Życie,a może Śmierć?-pisze właśnie takie niesamowite scenariusze!
Dodać należy dziewczę w żółtej koszulce potykającą się o dynię.
Niebta drugacza zaraz przyjdzie trzecia. Xd
Musisz zacząć pisać książki. Twój koment jest naprawdę dobry, lepszy niż ta wrzuta.
Dziękuję!Bardzo miła ocena!Onieśmiela mnie..Pozdrawiam!
Pokazał wstał i poszedł chlać dalej. Jak mu nie podziurawiła żołądka to można chlać dalej. Rano pójdzie do rodzinnego jak wytrzeźwieje
Poleżał, wstał i poszedł chlać dalej. Jak mu nie podziurawiła żołądka to można chlać dalej. Rano pójdzie do rodzinnego jak wytrzeźwieje
Raczej nie byłabym tak optymistyczna..Dostał cios w lewe plecy,skutkujący obfitym krwotokiem..Trzustka i ARTERIE sercowe-takie prawdopodobieństwo sprawia,że..to jego miotanie się po sklepie to może być wczesna agonia..Zresztą w końcu filmiku,w wejściu na zaplecze sklepu-delikwent...opadł,wyraźnie..
Chciałbyś czytać książkę bez spacji i z tyloma kropkami? Bo ja nie.
Chciałbyś czytać książkę bez spacji i z tyloma kropkami? Bo ja nie.
Taką emocjonalną? Tak. Spacje mózg by mi powstawiał sam.
W tym pięknym opisie zapomniałaś wspomnieć o bambo, naszym koleżce, co w całej tej zawierusze uznał za najważniejsze ratować browarka z bilardowego, co uczynił zgrabnie w momencie 0:26 tegoż performensie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów