📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
HenrykS. napisał/a:
czas pomyśleć o naturalizacji (takiej jak w Seksmisji
W "Seksmisji" była mowa o azylu "Może czas pomyśleć o azylu siostro".
No i oczy, oczy nie bieskie
Takafura napisał/a:
Ja jakiś dziwny jestem, jeszcze nigdy nie filmowałem siebie w takich prozaicznych sytuacjach.
Dobrze dobrze, tylko nie pisz, że ustawka bo sadolom zabawę popsujesz.
Juzwa napisał/a:
W "Seksmisji" była mowa o azylu "Może czas pomyśleć o azylu siostro".
To nie był cytat, chodziło o samą naturalizację, bez azylu
Jak tak samo niedokładnie goli cipkę, to...
Pokaż swoją, to ocenimy kunszt zasiłki.
*sadolki
Takafura napisał/a:
Ja jakiś dziwny jestem, jeszcze nigdy nie filmowałem siebie w takich prozaicznych sytuacjach.
Ja z kolei lubię sobie popatrzeć jak wyglądam z boku.Zdarzalo mi się nagrywać siebie jak cos kuje, czy coś.Lubie sam siebie podglądać
HenrykS. napisał/a:
To nie był cytat, chodziło o samą naturalizację, bez azylu
Czyli obcięcie kutasa i dolepienie cycków.
Sextaśmy kręcisz
Karkus napisał/a:
No niech rzuci kamieniem, któremu sie to nie zdarzyło.
Mnie 2 x.
(żywopłot 2 x 20 m)
Znaczy co?
Nagrywanie ustawionego fakea ? XD
zrobiłem tak kiedyś w Norwegii jak ciąłem żywopłot dla starszej pani. życie mi przeleciało przed oczami, wyobraziłem sobie jak cały wakacyjny zarobek muszę wydać na naprawę tego sprzętu. potem zauważyłem, że przestał działać prąd we wszystkich kontaktach przy i w domu. zacząłem wołać panią, ktora była gdzieś w domu i znowu mi życie przeleciało przed oczami, bo sie bałem ze wybijając korki wyłączyłem jakiś sprzęt którego właśnie używała zabijając ją. okazało się, że nic jej nie było. uśmiechnięta zapytała mnie czy przyszedłem po sok jabłkowy a gdy jej wytłumaczyłem co się stało z uśmiechem na ustach podała mi taśmę klejącą i powiedziała, że ten kabel z roku na rok robi się krótszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów