📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jeśli masz takie rozkminki to zastanów się nad swoją seksualnością. Wjechanie komuś w dupę lub nadzianie się na palę to takie samo pedalstwo.
ra0mir napisał/a:
Wjechanie komuś w dupę lub nadzianie się na palę to takie samo pedalstwo.
pierwsze krypto już wychyliło sie z szafy...
ra0mir napisał/a:
Wjechanie komuś w dupę lub nadzianie się na palę to takie samo pedalstwo.
Ja tam lubię wjechać w dupę mojej kobiecie. A że Tobie się od razu to kojarzy z facetem to wiele tłumaczy
bosch86 napisał/a:
Ja tam lubię wjechać w dupę mojej kobiecie. A że Tobie się od razu to kojarzy z facetem to wiele tłumaczy
Taka rozjechana przed tobą, że w gównie musisz się babrać? Dupa to dupa, którą się rucha jak nie ma cipy lub zamiast niej jest wiadro. Damka, męska to wciąż dupa.
Tłumaczenie pedalskich pociągów
Dobrze, że na ślepego trafiło.
Miał zbędne gałki oczne, a okazało się, że i głowa mu (już) niepotrzebna...
Miał zbędne gałki oczne, a okazało się, że i głowa mu (już) niepotrzebna...
bosch86 napisał/a:
Też jej lubię wjechać
bosch86 napisał/a:
No muszę przyznać że ona to lubi.
ra0mir napisał/a:
Też jej lubię wjechać
Bardzo mnie to cieszy, chociaż masz jakąś odskocznię od swoich kolegów
Tu akurat chama zabił jego brak wyobraźni. Nie wpadł na to, że ten przed nim może mieć dobry powód to chamowania. Bo gdyby nie ta rura to by wyprzedzał na linii ciągłej, na skrzyżowaniu i prawym pasem.
Wziął go na sztywny hol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów