📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up ten gość zwalcza bardziej inteligentną formę życia która rozpoczęła inwazje na jego ogródek (przynajmniej jemu się tak wydaje)
Chuja się znacie, to jest prawdziwy FACET, który umie sobie umilić czas nawet po "kiedy wreszcie zetniesz ten żywopłot?!?!" od żony, a nie głupi amerykanin, który na pytanie "gdzie jest mur berlińśki?" odpowiada "w przedpokoju"
eeeee myślałam że na końcu utnie mu nogi czy coś.. jestem rozczarowana.. :/
tacy popierdoleni są tylko amerykanie
a tak w ogóle ciekawe w jaki wymyślny sposób kosi trawę ?
a tak w ogóle ciekawe w jaki wymyślny sposób kosi trawę ?
"Jestem tak gruby i popierdolony, że nie umiem normalnie, po ludzku, ściąc żywopłot"
To że koleś jest debilem, przeżyje. Wielu się takich kręci po świecie. Ale po chuj takie coś od razu kamerować i wrzucać do sieci?
Byłem przekonany, że chowa się za krzakiem i kwiczy jak jakiś warchoł.
i ciach po nogach
Pewnie student Architektury krajobrazu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów