Osz Ty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Osz Ty
kurwa jak ja nienawidze takich zjebów. Widzi ze biedna kobieta potrzebuje pomocy by mogł wyjsc jak godny mezczyzna i zapropowac wejscie do łazienki albo chodziasz poloszycz bluze lub koszulkie aby mogła sie zdefekowac w troche bardziej odpowiednie miejsce...
Tu mnie zaskoczył. Tego się nie spodziewałem. Bardziej myślałem że opierdzieli całe drzwi.
kurwa jak ja nienawidze takich zjebów. Widzi ze biedna kobieta potrzebuje pomocy by mogł wyjsc jak godny mezczyzna i zapropowac wejscie do łazienki albo chodziasz poloszycz bluze lub koszulkie aby mogła sie zdefekowac w troche bardziej odpowiednie miejsce...
Napisz poprostu że chętnie przyjąłbyś na klate...
A mógł wyruchać.
up lubisz w osraną srajde to dmuchaj sam
Rozumiem że wy co postawiliście piwo temu chujstwu, onanizujecie się do własnego kału?
Rozumiem że wy co postawiliście piwo temu chujstwu, onanizujecie się do własnego kału?
Katie napisał/a:
Jest gówno, jest sranie, jest i główna!
Piwo poszło za buta na osraną dupę. A do czego się trzepiesz nikogo tu nie obchodzi.
Dokładnei mógł jej pomóc udostepnic WC a nie BUT !!!!Tak to by sobie jeszcze zadupił za free bo fajny Tyłek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów