Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On jest najebany, czy z mózgu papka została?
Ile Ty masz lat ? Dziesięć że pijanego od kaleki nie rozróżniasz ?
jedno z wielu nieszczesc naszego nieszczesliwego kraju
Każdy ma prawo się napierdolić raz na jakiś czas. Jak tylko chla i nie napierdala baby, jak worek treningowy, tak jak to robił kiedyś, to kij mu w tyłek. TVPISS sam sobie w stopę strzela puszczając takie rzeczy na antenie. Co ten śmieszny dziennikarzyna z koziej dupy ślepy i nie widział, że Tygrysek najebany, jak szpadel...?
Ja mam wrażenie, że razem chlali
Ile Ty masz lat ? Dziesięć że pijanego od kaleki nie rozróżniasz ?
Chyba z WF-em pokłóciłeś się jeszcze na wczesnym etapie podstawówki. Może jakbyś trochę potrenował, to widziałbyś że u zawodowych bokserów uszkodzenia mózgu z czasem dają o sobie znać coraz bardziej. I efekt może być podobny jak na obrazku.
jego mozg to papka.a do tego sie napierdolil. to jest ten sam mental co kwasniewski. folksdojcz wyniesiony na salony. od lat plynie z tvnowskim sciekiem ideologicznym, pomagajac agenturze robic ludziom wode z mozgu , jako celebryta, autorytet. wielki mysliciel, obronca imigrantow, ale tylko tych, ktorych uzywa sie jako broni.
jedno z wielu nieszczesc naszego nieszczesliwego kraju
Ty masz chyba taką samą papkę z mózgu jak on, bo tych Twoich śmieci nie da się czytać. Co za, kurwa bagno intelektualne.
Chyba z WF-em pokłóciłeś się jeszcze na wczesnym etapie podstawówki. Może jakbyś trochę potrenował, to widziałbyś że u zawodowych bokserów uszkodzenia mózgu z czasem dają o sobie znać coraz bardziej. I efekt może być podobny jak na obrazku.
Nie przesadzaj...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów