Nie rozumiem po chuj srać gdzieś pod płot/mur czy tak chuj wie gdzie udawać skoro i tak wkłada na obsraną dupę gacie, już mógł najebać w nachy i praktycznie na to samo by wyszło
Może akurat szlachcic wylazl. Zawsze lepiej próbować, ewentualnie pozniej nie siadać nigdzie niz walić kloca w majty haha
Zbychu to naturalne, że oceniasz przez pryzmat siebie i najbliższego otoczenia, ale jak już wyjdziesz z kartonu na wiosnę...
to mówisz, że w zimę w kartonie siedzisz....
Jestem pewien, że 90% z was w obliczu zesrania się w gacie ostatecznie zmieni zdanie i też walnie kloca w desperacji gdzieś pod ścianę
Nie jesteś 2 letnim dzieckiem i jesteś świadomy tego że Jezus już się zbliża , mając co najmniej 5 minut wyprzedzenia jesteś w stanie znaleźć jakiekolwiek krzaki
Gość dostaje ode mnie prywatną nagrodę mistrza świata w najszybszej kupie. Łącznie z rozebraniem się i ubraniem. 4 SEKUNDY.
A może to taki magik cyrkowy? Tajemnicą sztuczki jest to, że tą kupę miał schowaną i tylko wywalił?
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Nie rozumiem po ch*j srać gdzieś pod płot/mur czy tak ch*j wie gdzie udawać skoro i tak wkłada na obsraną dupę gacie, już mógł naj***ć w nachy i praktycznie na to samo by wyszło
Gość zrobił by jak najszybciej opuścić miejsce zbrodni. Wytrzeć dupe mógł mógł bezpiecznym miejscu. Też tak działam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów