📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od razu widać, że to nie amator., tylko wytrenowany przez lata konkretny zawodnik.
Nie rozumiem po chuj srać gdzieś pod płot/mur czy tak chuj wie gdzie udawać skoro i tak wkłada na obsraną dupę gacie, już mógł najebać w nachy i praktycznie na to samo by wyszło
Kutazz napisał/a:
Nie rozumiem po chuj srać gdzieś pod płot/mur czy tak chuj wie gdzie udawać skoro i tak wkłada na obsraną dupę gacie, już mógł najebać w nachy i praktycznie na to samo by wyszło
Może akurat szlachcic wylazl. Zawsze lepiej próbować, ewentualnie pozniej nie siadać nigdzie niz walić kloca w majty haha
Jestem pewien, że 90% z was w obliczu zesrania się w gacie ostatecznie zmieni zdanie i też walnie kloca w desperacji gdzieś pod ścianę
jijal23371 napisał/a:
Zbychu to naturalne, że oceniasz przez pryzmat siebie i najbliższego otoczenia, ale jak już wyjdziesz z kartonu na wiosnę...
to mówisz, że w zimę w kartonie siedzisz....
Uciął gówno jak pies.
Typowy dresiarz.
Jebany biały śmieć
Gość dostaje ode mnie prywatną nagrodę mistrza świata w najszybszej kupie. Łącznie z rozebraniem się i ubraniem. 4 SEKUNDY.
DEADmanPL napisał/a:
Jestem pewien, że 90% z was w obliczu zesrania się w gacie ostatecznie zmieni zdanie i też walnie kloca w desperacji gdzieś pod ścianę
Nie jesteś 2 letnim dzieckiem i jesteś świadomy tego że Jezus już się zbliża , mając co najmniej 5 minut wyprzedzenia jesteś w stanie znaleźć jakiekolwiek krzaki
Ja pierdole, to nie mógł już gdzieś na trawniku, pod drzewem tylko w budynku na płaskiej powierzchni?? Co za zjeb.
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
Gość dostaje ode mnie prywatną nagrodę mistrza świata w najszybszej kupie. Łącznie z rozebraniem się i ubraniem. 4 SEKUNDY.
A może to taki magik cyrkowy? Tajemnicą sztuczki jest to, że tą kupę miał schowaną i tylko wywalił?
Kutazz napisał/a:
Nie rozumiem po ch*j srać gdzieś pod płot/mur czy tak ch*j wie gdzie udawać skoro i tak wkłada na obsraną dupę gacie, już mógł naj***ć w nachy i praktycznie na to samo by wyszło
Gość zrobił by jak najszybciej opuścić miejsce zbrodni. Wytrzeć dupe mógł mógł bezpiecznym miejscu. Też tak działam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów