18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
shoe5maker 2024-03-30, 22:56 12
Pizdziec jobany wrot, w pizdu poszoł na chuj.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2024-03-30, 23:12 2
Kurwa, dzieci w szkołach głodują, a tu jedzenia tyle na zmarnowanie na asfalt, żeby rusek mogł pranka zrobić.
Nie bez powodu to podludzie.
Zgłoś
rodziu1981 2024-03-30, 23:17
Jeeeeebać blyyyyat
Zgłoś
smc 2024-03-31, 0:01 3
A ja wiem co tu się odjebało.

Suka blat chciał przecież zaraz za ciężarówką, jak zawsze to robił. Ale nie domyślił się, że ciągnie przyczepę. Dlatego został prze nią potrącony. Będzie miał nauczkę na przyszłość.
Zgłoś
KosmatyHui 2024-03-31, 0:24 4
smc napisał/a:

A ja wiem co tu się odjebało.
Suka blat chciał przecież zaraz za ciężarówką, jak zawsze to robił. Ale nie domyślił się, że ciągnie przyczepę. Dlatego został prze nią potrącony. Będzie miał nauczkę na przyszłość.

Mysle, ze po takim pierdolnieciu w tak twarda, sztywna krawedz burty, na ktorej moze zostaly ze sladow tlyko jego smarki.. Ten przyglup juz nie bedzie mial przyszlosci:) Napewno kariery w Armii nie zrobi.
Zgłoś
Roskosmos 2024-03-31, 0:37 1
Myślałem w pierwszej kolejności że mu się ten łeb pusty rozjebał na kawałcole xd
Zgłoś
CrazyEdek 2024-03-31, 6:54
Chuj jebany koszyk zajebał
Zgłoś
Rozpierdalacz_Trocin 2024-03-31, 7:57 1
Kurde, poziom znieczulicy ze strony przechodniów level hard xD

Zgłoś
biegu86 2024-03-31, 9:08
Kurwa będąc młodym kierowcą chciałem zmienić pas za jadącą lewym pasem ciężarówką. Wiadomo młody kierowca ma chuj a nie wyobraźnie wydaję mu się że pozjadał wszystkie rozumy a zjadać to później go będą robaki. Nie przyszło mi do głowy że może ciągnąć przyczepę, w lusterku jakoś się zlała to migacz i hyc na lewy. Kurwa na szczęście w porę się połapałem i spierdoliłem w prawo. Rusek pewnie miał podobnie, ale nie zdążył ogarnąć tematu tylko temat ogarnął jego.
Zgłoś
Heliar 2024-03-31, 9:34
I ten koszyk druciany, aż się Społem przypomniał.
Zgłoś
metyoo 2024-03-31, 11:19
zatrzymuje się jakby ze dwie tony ważył albo sadolowym językiem - jak ciota
Zgłoś
kampton 2024-03-31, 11:19 1
Kurwa, jak on tyle lat przeżył?
Zgłoś
Zanthmi 2024-04-03, 17:44
Kaptur całkiem pokaźny, zobaczył w ostatnim momencie. Albo po prostu głupi, wystarczy się rozejrzeć. To rusek...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem