Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
35i nooo nie powiem, zajebisty rekonesans zrobiłeś.
Tomsza ziomeczku ja to mam wyjebane wiec nie mam się po czym zesrac. Żal mi Was i tyle.
35i nooo nie powiem, zajebisty rekonesans zrobiłeś.
Pewnie któreś z kolei konto, ale i tak trochę niepoważnie wygląda.
Trochę racji to on ma ;p
Trochę racji to on ma ;p
A co zrobił żeby portal wyglądał lepiej?
Tematów: 0
Postawionych piw: 0
Komentarze: 3 ( wszystkie na temat, że ten portal jest chujowy i ludzie na nim)
Pasożyt społeczny. On będzie leżał, a Wy go bawcie, a później powie, że i tak chujowo, bo on by zrobił lepiej tylko mu się nie chce.
A co zrobił żeby portal wyglądał lepiej?
Tematów: 0
Postawionych piw: 0
Komentarze: 3 ( wszystkie na temat, że ten portal jest chujowy i ludzie na nim)
Pasożyt społeczny. On będzie leżał, a Wy go bawcie, a później powie, że i tak chujowo, bo on by zrobił lepiej tylko mu się nie chce.
Trafiłeś w sedno.
Niech właściciel uśpi albo kuruje później -.-
Liczyłem że weżmie metalowego pręta i przyjebie temu pitbulowi przez żebra.
Chujową masz wyobraźnie, ja chciałem walić kamieniem w jaja.
Kurwa, jakiś miesiąc temu, pitbull wgryzł się w taki sam sposób w mojego kundelka który jest trochę większy od jamnika. Akurat była z nim moja dziewczyna, usłyszałem taki pisk, że jak wyleciałem i to zobaczyłem to pierwsza myśl, że już mam po psie Pierdolony za chuja nie chciał puścić, dopiero po kopie w żebra i ciągnięciu mojego psa udało się go wydostać z jego szczęk. I tak dzięki temu byłem lżejszy o ponad 700zl za leczenie. A pierdolony właściciel tego pitbulla dalej chodzi z nim bez kagańca.
Mi taki zjebany pies zagryzl jamnika... trauma do konca zycia. Właściciel z psem do utylizacji!
Liczyłem że weżmie metalowego pręta i przyjebie temu pitbulowi przez żebra.
Lepiej żeby go na ten pręt nabił i wjebał do ogniska.
Botspam Ty jesteś serio taki spierdolony czy tylko udajesz? To konto zostało założone tylko i wyłącznie dla wystawienia tych jebanych 3 komentarzy. Kiedyś miałem i nawet postowalem, jak ten portal dla mnie coś znaczył. Nawet pare dobrych wpisów z cyklu „Sadistic uczy” udało się wrzucić. Aleee nieee... w internetach nie można stworzyć nowego konta kolejny dowód na ograniczenie mózgowe...
Czyli jesteś tak zjebany umysłowo, że zamiast opuścić portal, który Cię wkurwia, zakładasz nowe konto tylko po to, żeby jęczeć jak baba, że Ci źle. Wybacz, nie doceniłem Twojego spierdolenia umysłowego. Pisz dalej ze swojego nowego konta jak tu chujowo jest, już Ci nie będę przeszkadzał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów