Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze wiedzą chociaż jak postępować w takim wypadku. Pamiętajcie żeby atakującego psa w rozkroku złapać za tylne łapy i powoli się cofać. Traci wtedy kontrole nad swoim ciałem i postawą, instynkt każe mu odpuścic i skupić się na utrzymaniu równowagi. Chociaż tutaj troche chujowo i za długo to trwało bo sie chuj na plecy przwalił.
A tam pierdolisz, 30cm bagnet w grzdykę załatwiłby sprawę od razu. Szlachtowałbym jak prosiaka.
Chuja się znacie Gimbusy. Jebniesz takiego to jeszcze bardziej mu odjebie. Ja pierdole jaka spierdolina jest na tym portalu to koniec świata jesteście strasznie zjebana społecznością aż żal mi się czyta te wypociny. Kiedyś był to portal który szanowałem, nawet tego zjeba fantastico... teraz to jest jakaś lipa na maxa Spierdolistic powinien się ten portal nazywać. Admin chyba zamurował się w piwnicy. I tak tak, nie podoba się to spierdalaj. Tak właśnie uczynię stuleje
Nie zesraj się
Chuja się znacie Gimbusy. Jebniesz takiego to jeszcze bardziej mu odjebie. Ja pierdole jaka spierdolina jest na tym portalu to koniec świata jesteście strasznie zjebana społecznością aż żal mi się czyta te wypociny. Kiedyś był to portal który szanowałem, nawet tego zjeba fantastico... teraz to jest jakaś lipa na maxa Spierdolistic powinien się ten portal nazywać. Admin chyba zamurował się w piwnicy. I tak tak, nie podoba się to spierdalaj. Tak właśnie uczynię stuleje
Pewnie któreś z kolei konto, ale i tak trochę niepoważnie wygląda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów