Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A to by wiele powiedziało waszym ewentualnym partnerom
Też uważam, że facet trafił na skarb i go nie docenił. Tak zawzięcie lejąca po ryju panna raczej nie robi tego na co dzień. Gdyby bicie było dla niej codziennością, to po chwili by przestała. Ja bym po pierwsze takiej dziewczyny nie doprowadził do takiego stanu...
@LaChupacabra Za każdym przypadkiem oziębłości seksualnej kobiety w stałym związku stoi jakaś jej przyczyna. Jeśli przyczyna jest prawdziwa, to trzeba kobiecie pomóc z tego wyjść. Taka jest rola prawdziwego mężczyzny. Jeśli przyczyna jest udawana, to kobieta sama sobie robi krzywdę, jest głupia i nie zasługuje na faceta. Drugi przypadek na tym filmiku odrzucam, bo dziewczyna ewidentnie nie wygląda na taką, co byłaby oziębła z udawanego powodu. Jest zbyt szczera w swoich reakcjach.
Kurwa, ile ja bym dał za taką...
co Ty, bab nie znasz, kobieto
te, lubią zdradzać, ale nie lubią być zdradzane
stąd wynika dramaturgia całego wydarzenia
kobieta i honor, dobre
na szczęście w jednym i drugim przypadku dla ,,was,, dzieci macie obok siebie, jak decydują najczęściej ,,niezależne kobiety ,, sędziny
a dzieci, niezależnie od ich dobra, są tylko przedmiotem do walki z ,,ojcem,,
odważył się biedny na piwo pójść do baru,
bez niej!!!!!! zgroza...
Dziwne, że kobiety powyżej bronią zdradzającego faceta... Jak dla mnie to zdrada jest gorsza od takiego lania po pysku, więc jedynym wyjaśnieniem, jakie jestem w stanie sobie wyobrazić, jest solidarność powyższych naszych sadolek z osobą zdradzającą.
A to by wiele powiedziało waszym ewentualnym partnerom
Też uważam, że facet trafił na skarb i go nie docenił. Tak zawzięcie lejąca po ryju panna raczej nie robi tego na co dzień. Gdyby bicie było dla niej codziennością, to po chwili by przestała. Ja bym po pierwsze takiej dziewczyny nie doprowadził do takiego stanu...
@LaChupacabra Za każdym przypadkiem oziębłości seksualnej kobiety w stałym związku stoi jakaś jej przyczyna. Jeśli przyczyna jest prawdziwa, to trzeba kobiecie pomóc z tego wyjść. Taka jest rola prawdziwego mężczyzny. Jeśli przyczyna jest udawana, to kobieta sama sobie robi krzywdę, jest głupia i nie zasługuje na faceta. Drugi przypadek na tym filmiku odrzucam, bo dziewczyna ewidentnie nie wygląda na taką, co byłaby oziębła z udawanego powodu. Jest zbyt szczera w swoich reakcjach.
Kurwa, ile ja bym dał za taką...
O czym ty, kurwa, pierdolisz? Nawet nie wiadomo o chuj poszło w całej sytuacji a ty juz nagdybales caly scenariusz dla filmu. "Taka kobieta to skarb" WAT? A jak ma schizofrenie i dostala furii z jakiegos urojenogo powodu?
Zwłaszcza, że nie wiadomo dlaczego ona go bije, to już zakładacie, że skoro to facet to musiał zdradzać
Taka kobieta to skarb, widać że w huja za nim jest, widać że w huj jej zależy, prawdziwy ogień. No i żeby oddać ducha sadola - ruchałbym.
Żaden skarb, po prostu tak sobie wychował.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów