18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C................n 2018-08-03, 18:34 1
Dziwne, że kobiety powyżej bronią zdradzającego faceta... Jak dla mnie to zdrada jest gorsza od takiego lania po pysku, więc jedynym wyjaśnieniem, jakie jestem w stanie sobie wyobrazić, jest solidarność powyższych naszych sadolek z osobą zdradzającą.

A to by wiele powiedziało waszym ewentualnym partnerom

Też uważam, że facet trafił na skarb i go nie docenił. Tak zawzięcie lejąca po ryju panna raczej nie robi tego na co dzień. Gdyby bicie było dla niej codziennością, to po chwili by przestała. Ja bym po pierwsze takiej dziewczyny nie doprowadził do takiego stanu...

@LaChupacabra Za każdym przypadkiem oziębłości seksualnej kobiety w stałym związku stoi jakaś jej przyczyna. Jeśli przyczyna jest prawdziwa, to trzeba kobiecie pomóc z tego wyjść. Taka jest rola prawdziwego mężczyzny. Jeśli przyczyna jest udawana, to kobieta sama sobie robi krzywdę, jest głupia i nie zasługuje na faceta. Drugi przypadek na tym filmiku odrzucam, bo dziewczyna ewidentnie nie wygląda na taką, co byłaby oziębła z udawanego powodu. Jest zbyt szczera w swoich reakcjach.

Kurwa, ile ja bym dał za taką...
Zgłoś
brylant1412 2018-08-03, 18:37 1
łobuz kocha najbardziej a jak bedzie w druga strone łobuzka
Zgłoś
misiomyszomucha 2018-08-03, 19:13
Czemu on jej nie zajebał?
Zgłoś
elda1987 2018-08-03, 19:36
Za darmo po ryju nie dostaje. Powinien zebrac oklep lomem.
Zgłoś
wiesnak66 2018-08-03, 19:37
olivia
co Ty, bab nie znasz, kobieto
te, lubią zdradzać, ale nie lubią być zdradzane
stąd wynika dramaturgia całego wydarzenia
kobieta i honor, dobre

na szczęście w jednym i drugim przypadku dla ,,was,, dzieci macie obok siebie, jak decydują najczęściej ,,niezależne kobiety ,, sędziny
a dzieci, niezależnie od ich dobra, są tylko przedmiotem do walki z ,,ojcem,,
Zgłoś
jcoob 2018-08-03, 19:50
kurwa, bzdura, że zdradził,
odważył się biedny na piwo pójść do baru,
bez niej!!!!!! zgroza...
Zgłoś
Mom and Death 2018-08-03, 19:56 4
Cytat:

Dziwne, że kobiety powyżej bronią zdradzającego faceta... Jak dla mnie to zdrada jest gorsza od takiego lania po pysku, więc jedynym wyjaśnieniem, jakie jestem w stanie sobie wyobrazić, jest solidarność powyższych naszych sadolek z osobą zdradzającą.

A to by wiele powiedziało waszym ewentualnym partnerom

Też uważam, że facet trafił na skarb i go nie docenił. Tak zawzięcie lejąca po ryju panna raczej nie robi tego na co dzień. Gdyby bicie było dla niej codziennością, to po chwili by przestała. Ja bym po pierwsze takiej dziewczyny nie doprowadził do takiego stanu...

@LaChupacabra Za każdym przypadkiem oziębłości seksualnej kobiety w stałym związku stoi jakaś jej przyczyna. Jeśli przyczyna jest prawdziwa, to trzeba kobiecie pomóc z tego wyjść. Taka jest rola prawdziwego mężczyzny. Jeśli przyczyna jest udawana, to kobieta sama sobie robi krzywdę, jest głupia i nie zasługuje na faceta. Drugi przypadek na tym filmiku odrzucam, bo dziewczyna ewidentnie nie wygląda na taką, co byłaby oziębła z udawanego powodu. Jest zbyt szczera w swoich reakcjach.

Kurwa, ile ja bym dał za taką...

O czym ty, kurwa, pierdolisz? Nawet nie wiadomo o chuj poszło w całej sytuacji a ty juz nagdybales caly scenariusz dla filmu. "Taka kobieta to skarb" WAT? A jak ma schizofrenie i dostala furii z jakiegos urojenogo powodu?
Zgłoś
DoubleBorger 2018-08-03, 20:00
Ja to chyba dziwny jestem, bo mnie jak zdradziłaby jakaś to jakoś spektakularnie bym to rozwiazał.
Zgłoś
Justynka99 2018-08-03, 20:41 5
Typowe victim blaming. Jak facet bije kobietę to damski bokser, jak kobieta bije faceta to mu się na pewno należało Że część kobiet tak uważa to wiedziałam, ale że faceci również to tego się nie spodziewałam Może wam się marzy jakaś taka kobieta z pejczem?

Zwłaszcza, że nie wiadomo dlaczego ona go bije, to już zakładacie, że skoro to facet to musiał zdradzać
Zgłoś
SirMajkel 2018-08-03, 21:00
nikt nie rozumie a co chodzi a każdy dorobił już sobie ideologię. Mógłby ktoś znający język przetłumaczyć to o rozjaśnić sytuację?
Zgłoś
Baro 2018-08-03, 21:22
ziomandrzej napisał/a:

Taka kobieta to skarb, widać że w huja za nim jest, widać że w huj jej zależy, prawdziwy ogień. No i żeby oddać ducha sadola - ruchałbym.

Żaden skarb, po prostu tak sobie wychował.
Zgłoś
bodzio667 2018-08-03, 22:13 1
Taka babka to skarb.
Zgłoś
LaChupacabra 2018-08-04, 0:00 1
@Caramon, nie stawiaj cipki na piedestale. To jak działa świat jest prostsze niż się wydaje.
Zgłoś
A................r 2018-08-04, 0:35
niegłupia babeczka, chetnie bym ja ruchał między cycuchy, razem z moim chłopakiem
Zgłoś
rogacz 2018-08-04, 1:51 1
Jak dla mnie kolesiowi się należy oklep. Rucha na boku, panna dostaje potem schiz, psychika siada i kolejny który stara się mieć normalny związek ma przewalone.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem