📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa nie znam języka ale na miliard procent ją zdradził.
Wkurw u zdradzonej baby widać z kilometra. I tak miał farta, że mu chuja nie ucięła w nocy.
Wkurw u zdradzonej baby widać z kilometra. I tak miał farta, że mu chuja nie ucięła w nocy.
Taka kobieta to skarb, widać że w huja za nim jest, widać że w huj jej zależy, prawdziwy ogień. No i żeby oddać ducha sadola - ruchałbym.
Tak to się dzieje ... koleś w końcu nie wytrzyma i się odwinie ,a pani zostanie twarzą kampanii o przemocy wobec kobiet
Niekoniecznie zdradził, może po prostu pisał z inną i się wkurwiła i stąd to wtykanie telefonu na ryj
Erutlev napisał/a:
Kurwa nie znam języka ale na miliard procent ją zdradził.
Farta to ona miała, że się nie odwinął i jej nie przyjebał.
Jeśli nawet ją zdradził, to żadne usprawiedliwienie. Zdradzone baby powinny odchodzić z godnością a nie rzucać się na typów jak kretynki.
jeśli daje się okładać to widocznie wie że zasłużył. A jeśli nie zasłużył i dostaje wpierdol to po prostu debil.
@up, w 100% się zgadzam. Poza tym to kobieta zaatakowała, więc obrona nie jest tutaj żadnym dyshonorem. Powinien strzelić w pysk, wziąć za włosy i wymoczyć jej pysk w tej kałuży. Przemoc jest niezależna od płci.
I weź tu sobie Hiszpankę za dziewczynę. Zbyt gorący temperament jak dla mnie.
Nie wpadliście na to, że może o coś innego awantura poszła a on zbiera dowody na to, że żonka jest jakaś pierdolnięta?
Dowody do sądu dla ścisłości.
Dowody do sądu dla ścisłości.
Niebrzydka, ładne cycki, ale pewnie nie chciała się ruchać. W takiej sytuacji nawet taki grubasek znajdzie inną świnką na boku.
No i chuj, dzieci z ojcem haha
Tak jak ktos juz pisal na bank widac ze koles np. albo zdradzil, albo do jakiejs laski sie przystawial. Od razu po dziewczynie i po tym jak mowi widac ze porzadna i zalezy jej na nim. A nie taka co jak sie dowiedziala ze chlop chory to sie zastanawiala czy z nim byc (z zycia wziete), albo taka co jak maz dostal nieuleczalnej choroby i lezal przykuty do lozka to w weekendy puszczala sie z jakimis sebixami (wszystko autentyczne i z zycia wziete)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów